koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 6. syyskuuta 2012

tehopäivä

Tai ei ehkä koirien treenaamisen suhteen, mutta muuten. Aamulla ratsastus Hurraalla. Paljon töitä, mutta tosi kivoja sellaisia. Lehtipihvi lounaaksi, nam. Illaksi mökille, Nurtsin leikkuu, pari tuntia metsässä (5-6l mustikoita, puolukoita ja kanttarelleja, nam taas), muutama hirvikärpänen (yök). Mökkipihalla Håpin kanssa ruutu kaukaa niin, että kävin tyhjää ruutua taputtamassa ja sitten lähetys. Meni kovaa ja ihan oikein. Hyppy ja kepeille lähetys hypyn takaa. Oikein tämäkin monesti, paitsi yhden kerran jätti loput kaksi väliä tekemättä ja kääntyi katsomaan missä mä olen. Tosin mulla edelleen möksällä vaan 8 keppiä. Ja kääntymistreeniä Håpille. Kyllä se saadaan oppimaan tiukat käännökset. Ei ole natural, mutta senverta oli pallon perään kiire, että meni parin ryssimisen jälkeen hyvin. Ilahduttavinta on, että vauhti alkaa kasvamaan. Meni eilen Idan kanssa jo aika reippaasti (helppo radanpätkä) ja ei tuo ihan lapanen ollut tänäänkään.
Suvi meni Håpin treenien jälkeen (oli jo pimeää) makaamaan keppien ja hypyn väliin sen näköisenä, että missäs mun treenit? Ei saanut.
Hirmu ylpeä pikkukoira omasta löydöstään. Kantoi peuran lantiota (välillä lainaten sitä äidilleen) ihan koko metsäretken ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti