koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Hyvä Jenni ja Eino

AVOluokasta 190p heille siis. Kyllä mua edelleen kummastuttaa, kuinka agiSuvin lapset kunnostautuu tokokentillä... Ihania omistajia penneleille siunaantunut, kun jaksavat koirien kanssa touhuta. Rotikin kävi tänään AVOkkaassa, mutta huonon tuurin seurauksena (yhtä lukuunottamatta kaikki koirat lähtivät) paikallaanmaku nollille ja Satu päätti lähteä omppumehun hakuun tokokisojen jatkon sijaan. No Roti harjoitteli nollailua jo ensi viikonloppua varten!

Minä aloitin innokkaasti voivoi treenit. Håp osasi hienosti ruudun lägin parkkiksella, kun Ida oli siellä aluejunnutreeneissä Rosson kanssa. Meni kerran ekaksi lelulle, sitten kaksi kertaa tyhjään (toisella pyysin maahankin) ja lopuksi kerta vielä lelulle. Noutoa tehty (kun haluan sen lopun nopeammaksi), seuraamista pallopalkalla. Ja sitten se iso kysymysmerkki. Ei osaa nousta maasta seisomaan. Muistaakseni käsky on NOU. Ei se oikein mene seisomasta maahan DOWN käskylläkään, maahan käskyllä menisi kyllä. Yllättäen muisti istumisesta UPP käskyllä ylösnousun. Ja kaikkea näitä tehty alle metrin päästä :(. Metallikin pitää muistaa ja tunnari, mutta niistä en ole huolissani. Onkohan voivoissa merkkiä? Hyppynoutoa on tehty joa AVOa varten, se sen pitäisi osata.

Ja saatoin mä vähän mennä Håpilla junnujen seassakin, kun tutustuivat rataan. On se vielä lapsikoira, tuli ison ja uuden näköisen muurin ohi ihmisnuolella. Sivusta viemällä meni hyvin. Tekee hienosti kepit, mutta aika hitaalla vauhdilla. Kontaktitkin on miun maun mukkaan edelleen liian hitaat. No saanpahan sen kiinni ja ohajttua jatkon. Ei tiputtanut yhtään rimaa. Ensi viikolla olisi monetkin agitreenit tarjolla pikkukoiralle. Suvi saa mennä ti, eilen alkoi jo vaatia Håppaa leikkimään ihan entiseen malliin.
 Leo junnutreeneissä pätevänä.

 Rosso meni alkutreenit kivasti, sitten vähän hyytyi.

 Sanoiks sä, et saa nakkia, jos nousee tälleen tähän puunrunkoa vasten?
 Mäkin osaan "lips", t. Suvi
 Meillä mökkimetsästä nauttivat mun lisäksi ihan varmasti myös koirat.

 Pikkaisen tanssahtelua möksän pihalla.
Auringonlasku tallilla.

1 kommentti:

  1. Meidän voivoi-treenit alkaa nyt sillä, et luen säännöistä, et mitä oikein pitäisi osata ja sitten hankkimaan tarvittavia välineitä (metalli ja tunnarikapuloita noin miljoona). Sen jälkeen treenailen kaikki vähän sinnepäin ja sitten keväällä joltain prolta hakemaan korjaussarjoja :D Tästä tulee varmasti tosi tosi hyvä... Ja voi kumpa mekin päästäisiin jo aksassa kisakentille nimimerkillä hieman kateellinen :) Agility vaan on niin siistiä, vaiks on tokoki ihan kivaa!

    VastaaPoista