koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 3. syyskuuta 2012

kisatauko loppui

Suvi vietti elokuun kisatauolla (tai kävi se Tampereen kv-startin tekemässä). Eilen purinalla kolme starttia. Esan radalta nolla, mutta pyörähti kahdesti puomin jälkeen (juoksi kontaktin läpi, mutta taisi muistaa ettei niin voi ehkä sittenkään tehdä?). Aika riitti neljänteen sijaan. Toka radalta hylly. Suoran putken jälkeen tarjolla oli toinen putken pää ja ihan sen vieressä pituus, jolle piti mennä. Vaikka yritin varoa, sinne putkeenhan tuo ampui. Täytyykin laittaa treenilistalle, selvästi oli osaamisen puutetta. Vika rata oli minusta hieno, ei tainnut kovin monta, jos yhtään, pitkää kaarretta tehdä ja voitti :). Suvi ja tähän se sydän...

Håp on treenannut kaikenlaista, mutta vähän tuntuu liian pitkältä lista tekemättömistä treeniasioista silti. Kontaktin paikkaa aksassa, keppejä (tässä riittää työsarkaa), innostumista. Meni Anun treeneissä tänään kohtuukivasti, taisi joku kommentoida, ettei se olekaan hidas. No ei olekaan, jos tehdään sellaista etenevää rataa. Hyvin se pitää rimat ylhäällä, iloitaan nyt vaikka siitä. Håpin tokotreenejä tehdään pitkin päivää. Noutoa, seuraamista, kaukoja (välillä down-nouta, sitt-uppia, ja sitten niitä perusavoja), puunkiertoa, tänään noudon jälkeen piti kapula suussa tehdä hyrrä ja vähän seuratakin. Ja jonnekin väliin jääviä. Luoksetuloja välillä suoraan sivulle, kun rupesi ennakoimaan stoppia. Ja unholaan meinaa jäädä merkki, ruutu, tunnari, kuuntelutreenit, ja miljoona asiaa, joita en edes muista.

Ja eilen oli Tuulian luona puutarhurikisan päättäjäiset. Istuttiin paljussa monta tuntia unta pidempään. Hauskaa, mutta tänään on töissä väsyttänyt. Lauran mukaan en ole enää nuorisoikäinen, koska en halua olla keski-ikäinenkään, olen kuulemma vähännukkuva vanhus.

Taitaa olla neljä viikkoa Håpin ekaan starttiin aksassa, vai peräti viisi... Kepit viritän Mikan eilen leikkaamalle nurtsille huomenna. Ne tarvii paljon treeniä ja voisi nuo kontaktitkin mennä nopsempaa. Ja ja ja ja ja ja. Viikko ennen agikisoja olisi tokokisat, jos muistan ilmota.
jatketaa viimevuoden kuvilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti