koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 17. syyskuuta 2012

Tallinna

Analysointi jääköön myöhemmäksi. Kiva halli, kiva reissu. Suville yksi hyppisnolla, kolme vitosrataa...(kaksi rimaa!!)  ja yksi väärään päähän putkea ohjaus minulta. Voitti kaksi rataa, täytyy toivoa, että hyppisnollavoitto riittää Eestin valioarvoon. Muuten lähden uudelleen :).

Mutta olin eniten onnellinen lapsikoirasta. Ei mitään ongelmaa matkustamisessa (no tämä ei ollut yllätys, onhan tuo ollut reissuissa), ei stressaa agikisatilannetta ja meni kovaa! Ja mullehan tuo kovaa meneminen on maailman tärkeintä. Kestän virheitäkin, mutta en lampsivaa koiraa. Toka rata ei ollut ihan niin ihana, mutta laitetaan nyt eka rata ihan videona.
http://www.youtube.com/watch?v=kCEo0GBNhUw&feature=channel&list=UL

Rata oli helppo ja vika rima tulee alas (huudan, en katso koiraa jne), eipä siinä radassa ollut mitään hidastaviakaan kohtia (keppejä tai kontakteja, mitkä molemmat Håpilla vielä ei tarpeeksi nopsat). Mutta etenemä oli 5,33m/s. Vertailuna Suvin etenemä hyppiksellä (koko viikonlopun sama tuomari, joka mittasi itse radat) oli just alle 5 m/s. Domaren oikeat kisaradat olivat kohtuuhaastavat. Rimat olivat tapissa ja aika paljon syheröä ja heti perään pitkiä estevälejä. Tykkäsin silti oikeastaan kaikista radoista. Supsukka kun alkaa olla aikas pätevä ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti