koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

agiltyä

Eilen Purinalla molemmille kolme rataa. Ekalta nollat, hyvä rata Suville. Huomaa, että lapset menneet viime kerralla. Pysähtyy kontakteille....Tai ainakin puomille ja eilen A:llekin. Keinu on nopsakka, siinä ei odottele. Håp teki kivan eka radan, kontaktit vähän hitaat, mutta muuten kulki ihan ok. Tokarata vaikeahko hyppis nopeille koirille, hyl molemmille. Joskin Hopsun hyllytin kyllä ihan omaa tyhmyyttäni, jätin ohjaamatta yhden hypyn. Ja Suvi ei sitten yllättäen osannut hypätä pituutta yksin????
Vika radalla torveilin Suvin kanssa, en enää edes muista mitä tein. Håp teki nollan, mutta nyt minä pyörin puolukkana taas rata hukassa. No koira meni siitä huolimatta oikeille esteille. Tämä ei saisi tulla tavaksi.

Tänään Ojangossa kahdella radalla. Suvi meni ekana, eivät saaneet ajanottoa käynttin, jäin vähän ihmettelemään, mennäkö vai ei. No, oli vihelletty radalle, niin menin sitten käsiajanotolla. Teki ok radan, olin taas itse hukassa hetkittäin ja Suvi joutui odottelemaan puomilla. No lasten ohjaukset vielä muistissa ja koira odotti. Håp teki minusta oikein hyvän radan. Nyt oli kontaktitkin paremmat. Sai nollan jääden puolisen sekuntia Suvin ajasta. Ei ihan huono! Ja tuli vajaa viidenkymmenen koiran luokassa kolmanneksi. Hyvä Håp! Vieläkin tuosta on mahdollisuus aika paljon petrata. Mun täytyy oppia kääntämään aikaisemmin, reagoi siihen rytmitykseen kyllä, mutta mä rytmitän (jos rytmitän), liian myöhään.
Toka radalla en edes halua miettiä Suvin ohjausta. Unohdin ohjata ja hyl. Håp taas meni sinne minne rintamasuunta näytti eli väärälle hypylle. Ja ei osaa A/putki erottelua kunnolla. Tietää mitä treenata. Ja Suvi ei sitten tosiaankaan pysähtynyt A:lle enää...Puomille sentäs vielä. No ens lauantaina lapset saa taas muistutella kontaktit. Ja mä "pilata" ne sunnuntaina. Sitten tuleekin agivapaa viikonloppu. Kait.

Mutta Håp oikeasti teki aika hienoja pätkiä. Jos ja jos, niin siitähän voi tulla hyvä?
Ida ja Suppana eilen iltalenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti