koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 24. elokuuta 2012

mökki

Parin viikon aika reippaan työputken jälkeen otin päivän ommoolommoo ja hävisin mökille.Nurmikonleikkuuta, puoltoista ämpäriä mustikoita, kolme hirvikärpästä hiuksissa, pikkutreeniä ja puutarhaetsiviä dvd:ltä ja ristipistoja. Illalla vielä SEPin kokous hauskassa seurassa. Taas jaksaa.

Håp teki palkka vasta muutaman liikkeen jälkeen treeniä. Palkka oli ruudussa lopussa valmiina. Taisin tehdä seuruutusta, noudon, kierrosta maahan ja sitten ruutuun. Senjälkeen kerran tyhjään ruutuun ja kaukot tosi kaukaa pelkällä sanalla. Aika hyvin kaikki? Tein sitten tunnarinkin ekaa kertaa mökillä, nyt nosti vain oman ja toi sen. (ja menin sinne samalle puolelle missä lopuksikin ollaan seisomaan nurinpäin, en sinne väärälle puolelle :)). Sitten aksatreeneijä kepeillä (8 kpl). Kaikki virheet, mitä kepeillä voi tehdä. Hermot vähän meni, helpotin ekaa väliä, sitten aika ok. Hypyllä kääntymistä a la Zeljko. Paranee. Mutta ei ole Suvi. Jos mun käsi viisaa kauas, menee kauas. Vaikka seisoisin paikallani. Suvihan kääntyy mua päin tosi pienesti, jos en liiku Sain kuitenkin muutaman pienen ja nopsakan käännöksen. Lelupalkka. Lelun arvo kasvanut viikossa huimasti, hyvähyvä.

Lopuksi Suvilla keppejä niin ,että lähetin parinkymmenen metrin päästä. Ekaa kertaa tajusi homman jujun ja meni hyvin! Sillä on kyllä parempi asenne kuin Hopsukalla. Tai siis mun mielestä parempi. Suvi ottaa enskiksi vauhdin mukaan ja sitten tarkkuuden. Håp taitaa tehdä toisinpäin.



Mika kommentoi, että koirat olleet illan tosi rauhallisia. Olimme ainakin par tuntia, jos ei enemmän siellä metsässä + treenit ja monen tunnin pihaleikit. Saavatkin olla väsyneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti