koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Agia ja aurinkoa

Ai että on kaunis päivä! Aamusta iltapäivään Purinalla agikisoissa. Eka rata Håpilla hyvä esteelle 14, 15 tippui rima ja multa meni fiilis. Lähetin sitten takaakiertohypyn sijasta kuuhun (putkeen). Toka rata Håpilla (helppo rata oli) tosi kiva. Mä alan ihan uskoa, että siitä saadaan hieno agilitykoira. Vaikka oikeasti pysähtyy kontakteille meni reippaasti, jäi voittajasta vajaa kaksi sekkaa mutta Suvista (joka ei pysähtele kontakteille :)) reippaasti alle sekunnin... Håpille tosin vika rima alas.Vika rata oli aika vaikea. Håpille aivan liian vaikea vielä. Tosin osasi edelleen ne kontaktit, osasi takaaleikkauksen kepeille ja osasi jaakotuksen. Eli aika monta asiaa osasi. Yli 50 koiraaja viisi nollaa ja olikohan 12 tulosta ylipäätään.
Suvin eka rata hyvä, mutta vika rima alas (tämän päivän opetus siis kahteen kertaan). Rata loppuu vasta, kun viimeinen rima ohitettu. Seuraava rata oli ok, yksi kaarre ja jäi yli sekunnin kärjestä, vaikka rata oli muuten hyvä. Sijoitus kuudes. Rata oli kyllä enemmän Håpin kaltaisia pitkälaukkaisia koiria suosiva. Vika rata meni pitkään hyvin, lopun olin päättänyt saada onnistumaan. Onnistuihan se suvittaen. Nolla ja sijoitus kolmas.

Päivän mukava osuus jatkui vajaa parin tunnin metsälenkillä Idan ja Hurraan ja koirien kanssa. Ja on musta aika mukavaa, että Suvi kulkee kuin ajatus. Kärjessä on senverta monta superkoiraa, ettei hyvälläkään radalla aina pärjää, mutta menee mammakoira tosi lähellä kärjen aikoja edelleen. Ja melkein onnellisin olen Håpista. Radoissa alkaa olla monta hyvää pätkää, vauhti on parantunut sekuntitolkulla (jäi kärjestä tammikuussa 4-6 sekuntia, nyt enää 1-2 sekuntia.).Ja Håpilla alkaa olla asenne kohdillaan. Tulee halliin häntä pystyssä ja ekalla radalla odottaessa meinasi ihan pompata Repon ja Raisan mukaan radalle. Yes!

Nyt hiljenee koirapäivitykset. Varattu koepaikkakin piti perua, kun olin buukannut sen meidän pentutreffipäivään :(


 Piirii pieni pyörii...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti