koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 14. toukokuuta 2013

Sporttistreenit

Tuijan hallissa aamupäivätreenimässä. Olpia kivaa.
Ensin Håp. Päällejuoksuja kepeillä. Ja vähän hankalan avokulman hakua. Ensimmäinen yritys ja aina virhe, mutta nopeasti osti idean keppien tekemisestä loppuun asti. Sen jälkeen ohjaajalle takaakiertosokkareita. Ja laitoin oikein putkenkin ansaesteeksi. Kerran putkeen, muuten aikas hyvin nämä. Ja este suoraan putkea kohti, tullaan vauhdilla ja pitäisi kääntyä 90 asetta. Tämä oli haasteellinen. Sain onnistumaan, mutta tarvi vähän kokeilla eri vaihtoehtoja. Veto oli huonoin, valssi (jos ehti) paras. Puolivalssi+huuto toimi myös :)
Toko-osuudessa metallihyppy. Tein aika monta toistoa ja parani joka kerta. Ekat tiputti tai ei nostanut tarpeeksi äkkiä. Metallikapulan kanssa putkeen ja seuraamista.

Mutta hymyn huulille toi Suvi. Pikkaisen aksaa (samat kuin Håpilla). Takaakiertohyppyihin tarvii ohjata Håpia tarkemmin, kepeillä en saanut virhettä vaikka mitä yritin. Suppana oli niin onnessaan päästessään treenimään!
Ja se "anna mun olla syypää sun hymyyn" oli Suvin tokohyppy. Hyppää sen alohypyn liian tiukasti (kääntyy jo ilmassa). Otin vierelle, heitin lelun ja päästin over sanalla yli. Hitto mikä vauhti ja kiihdytys!!! Näitä muutama, kun  niin nautin Suvin touhusta " mä olin varmasti nopein, olinhan???". Suvi siis ampaisee lelulle ja tuo sen myös takaisin hypyn kautta, ei tosin osaa tuoda sivulle enkä sitä vaatinutkaan (tässähän tuli jo vähän noutoakin samalla reenittyä muutenkin). Muutaman leluhypyn jälkeen yksi hieno alohyppy (en palannut luokse). Taas pari lelulle, vika alohyppy oli kyllä taas liian lähelle. Otettiin sitten vielä kerran pelkkä loppuosa, no problem. Yritin myös seuruuttaa esteiden välissä. Katseli hyppyjä kuin kysyen, että eikö tosiaan saa mennä noita? Vähän seis liikkeestä heittämällä lelu. Ei toimi niin kivasti kuin Hopsulla aikoinaan. Ja putken kautta stoppi valui. Ei taida Suvirouva osata hidastusta ja agia samassa konseptissa (putkeen kyllä lähtee miljoonaa).

Kiva päivä. Ja ainakin vielä illalla Suvi liikkuu ihan puhtasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti