koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Karsinnat.

Kamalan myöhä, mutta kijoitetaan nyt jotain. Yllä olevasta kuvasta kiitos Huhtasen Annelle. Suvi menee kepeille oikeasti älyhienosti!


Håpin ekat karsinnat olivat lyhyet. Ekalla radalla ohajsin tokahypyn nurinpäin. Agiradalla pääsin kepeille asti (viides este). Siitä ohjasin koirani sitten takaakiertohypyn sijasta renkaalle. Mutta Hooppa oli oikeasti kiva, meni kovaa eikä ihmetellyt mitään. Hyvä siitä tulee (joskus).

Suvin ekarata hyl. Hieno. Ja sitten en osannut valssata keppien päässä, pyörin puolukkana ja meni väärälle hypylle. Toka agirata oli nolla. Vähän sellainen "pakko tehdä nolla" rata, puomin jälkeen suvitus. Muuten kyllä aika ok. Sunnuntai aamun agirata oli aika ok. Pyörityshypyt joutui kysymään, mutta kontaktit nopeat ja hyvät. Sai tältä radalta aika paljon pisteitäkin.Su toka rata hyppis. Kääntyi jostain syystä putkelta väärään suuntaan, iso kaarros ja aikaa paloi. Lopussa paloi myös aikaa, kun meinasi tulla ohi hypyn (en katsonut koiraani). Yleisöstä kuului kohahdus, Suvi kuuli sen ja kävi mun selän takana hyppäämässä oikean hypyn. En tästä huolimatta koskaan ehtinyt sitä suunnitelemaani valssia tekemään- takaaleikkaushan siitä tuli ja nollalla maaliin. Emme saaneet pisteitä, kun yliaikaa 0.37s. Finaaliradalla en halunnut enää tehdä pyöritystä. No ohjasin sitten ristitakaakiertohypyn kokonaan hypyn ohi. Prkl. Nämä käyn kyllä nyt huomenna tai ti treenimässä ennen EO:ta. Puomillakaan en enää jaksanut varmistaa kontaktia ja tuli turhan vilakkaasti. Siitä toinen virhe.

Niin tai näin. Suvi kyllä kulkee. Hyvillä mielin kohti EO:ta. Sai lempinimen Pyhä Suvi Jaakolta, kun niin kovin osaa pelastella asioita siellä radalla :). Holy Summerina EO:ssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti