koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

laiska

Laiska olen päivittämään. Kaikenlaista kyllä muuten puuhattu koirien kanssa.
Klagissa Ida Håpilla kaksi rataa, toinen ihan älyhyvä- harmittavasti tokavikalta putkeen eikä vikalle hypylle. Minä treenailin Suvilla kai EO:ta varten? Kolmella ekalla radalla kaikenlaista säätöä, neljänneltä hidas pyörien tehty nolla ja vika oli hienosti mennyt hyppis (voitti tämän).
Ja siis Suppana pääsee sittenkin neljännen kerran euroopanmestaruuksiin. Aikamoinen koira se on! Olemme Idan kanssa reissussa viikon, tarkoitus on nauttia ehkä viimeisestä arvokisasta ja vähän lomaillakin. Olen nyt pikkaisen treenannut meille hankalia juttuja, tuntuu aika kivalta.
Äsken olin hallilla. Suvi menee tosi kovaa, sain virheitä aikaiseksi eli siinä mielessä onnistuneet treenit. Håp ei kait tehnyt mitään väärin, siltä vaan taas tänään tuntui puuttuvan se "haluan mennä miljoonaa" asenne. Vanttu tuntuu niin makeelta. Tulee virheitä, mutta korjaa ja se menee aika kovaa. Kontaktit ja kepit voisivat olla nopeammat. Puomi tosin jo aika kiva vaan ei super, keinu on musta ihan super. Nyt se tietää keinun ja oikein näkee, kun jännittää vatsalihaksensa ja jarraa siellä päässä. Ja on nopia! A ei ole hyvä. En tiedä, pitäisikö siirtää se juoksuksi?
Ja Vanttu sai tokokoepaikan. Tiukille menee. On se nyt kahdessa päivässä oppinut liikkeestä istumisen ja ruutu menee useimmin oikein kuin väärin. Olen tehnyt pari kertaa päivässä.... Tunnari on hakusessa. Ei tahdo malttaa, nostelee vääriä, saattaa tuodakin väärän. Kun keskittyy, haistelee hyvin ja osaa poimia omansa. Kaukoissa tekee läheltä hienosti, nyt tekee kaukaakin, mutta saattaa liikkua istu-seis-istussa. Seuraaminenhan on kotona ilman häiriöitä hyvä, on vaan kokeessa laamaillut joka kerta. Luoksetulo on hankala tehdä niin ettei ennakoi. Ja jos ei ennakoi, saattaa vaan tulla läpi. Selkeästi mä treenaan enemmän, kun on koe tulossa eli ehkäpä tämä on meidän tyyli. Ei se Hopsukaan ekalla (eikä muutamalla seuraavallakaan) sitä ykköstä heti saanut!
Ja muuten vaan nautitaan lomasta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti