koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 12. joulukuuta 2014

Harmaata

Mä tykkäisin ottaa kuvia, mutta viime viikkoina en ole nähnyt aurinkoa kuin vilauksesta ja aina silloin olen ollut töissä... Ja, koska aloitin valivalilla, jatkan. Olen ollut yli viikon kipeänä, jopa niin, että viime viikonloppuna peruin kisat. Eli oikeasti pipi.

Mutta nyt on muutamana päivänä vähän treenattukin. Vanttu tokoa ja agia, muut agia.
Sennin kurssille raahauduin viime su kuumeessa. Koska ei oltu mitään treenattu, ei me mitään osattukaan. Kaukoja kokeiltiin laittamalla namia eteen ja antamalla siitä. Mahdollisti mun menemisen vähän kauemmaksi. Ne hiton seiso maahan ei ole hyvät (eikä seiso istukaan ole). Aina liikahtaa inasen takatassu. No, jatkan tällä ja koitan huomata ne onnistuneet ja superpalkata ne. Kokeilimme me takapalkallakin. Hauska sen takapalkan kanssa, kun luvan saatuaan kirmaa sinne ihan onskuna. Mutta ei se auta tassujen pysymiseen yhtään.
Tänään tein Sporttiksella hyppyä metallilla (jäiköhän muuten sinne se metalli...). Ekan heitin keppien taakse kauas vinoon. Lähti hypyn kautta, mutta toi ilman hyppyä. Toinen parempi heitto ja ok muutenkin. Tunnari oli eka super (vahingossa?), toka räjäytti koko potin ja toi mitä sattuu, kolmas hieno. Hienoa seuraamista muutaman käännöksenkin kanssa.

Agin tiimoilta käväisin ke Turussa Janitalla. Keppien sulkukulmaan niin, että putki siinä loivalla mutkalla vieressä ja hypyn kautta tiukasti piti mennä. Tein kaikilla koirilla samat virheet. 1. lähetys liian kaukaa ja keskelle keppejä 2. juokse liian lähelle ja peitä kepit-koira putkeen 3. mene oikeaan paikkaan ja avaa rintamasuunta sinne putkeen-koira menee putkeen 4. jää pikkuisen liian kauas- koira menee kakkosväliin 5. Huuda ihan pirusti. Koira pyörii väkkäränä ja huutaa myös (Suvianne) JOS menin pikkuisen keppien puolenvälin taakse, ihan keppien vieressä, katse siellä mihin halusin koiran menevän, pidin käden alhaala ja sanoin nätisti kepit- JOKA koira meni oikein. Kannatti silti tehdä ne virheet aina uudelleen?

Tiistainakin treenasimme keppien hakua muiden esteiden välistä, Vantulle lähtöä, Håpille A:ta niinettä kiritän vieressä (ottanut tässä kahdesti nyt virheen kisoissa), takaakiertohyppyjä ja vedätystä renkaalle Vantulla, Suvi vaan kokeili vähän tuota kaikkea. Oli treenit ajatuksella ja oli tosi kivaa.

Tänä aamuna Sporttiksella keppihaastekokeilu. Håp meni tokalla kerralla ilman sen kummempaa kokeilua. Suvianne tarvi kerran namin ekaan väliin, sitten meni tosi hienosti, Vanttumuru kävi kislan päässä hyppäämässä hypyn, jotta sai paremman ja helpomman lähestymisen kepeille. Ja tämän keksi ihan itse. Oli vakaasti sitä mieltä, että kepeiltä ei voi mennä takaisin uudestaan kepeille. Täytyy hakea joku muu este siihen väliin. Muuten Vanttu oli kyllä aika pro. Ei yhtään rimaakaan alas!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti