koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

hukkuu, kaikki tunnarit hukkuu,Håp nukkuu...

Håp unohti tunnarin. Sekä eilen että tänään toi ihan mitä sattuu ja monta kertaa. Ehdin jo ahdistua. Illalla tallilla käydessäni tein sitten hautausmaan parkkipaikalle (tuntui jotenkin sopivalta paikalta just tänään ja on valaistu) sekä ruudun että tunnarin valmiiksi. Ruutu frisbeelle suoraan, ruutu tyhjään suoraan, ruutu merkiltä lelulle. Ja kaikki hurjan hienosti. Tunnaria ei yhtään nähnyt ja lähti hakemaan ensin taas sitä ruutua, huusin Håp, korjasi, haisteli hyvin ja toi ekalla oman. Ei haudattukaan meidän tokouraa sinne hautuumaalle.

Agiura saattaa joutua hautausmaalle. Katsoin Håpin viikonlopun radan videolta, jäi kärjestä KUUSI sekuntia ja on kokonaisuudessaan hidas. Ja on hidas ihan joka kohdassa. Tekee pitkät kaarteet hitauden lisäksi.  Eilen ei vieläkään osannut Niinun treeneissä putkijarrua. Kokeilin taas huutamista. Ei auta. Kun palkkasimme käännöksestä, kääntyi, tässä vaiheessa toki vauhtikin oli lähinnä koottua laukkaa.

Sinille annettu uhkaus (kun oli just voittanut koiratanssin pohjoismaiden mestaruudenkin), että saatamme valloittaa seuraavaksi koiratanssiareenan. Eilen yritin opettaa antamaan vasemman tassun. Ei tosiaankaan oppinut. Lapset ovat opettaneet sen oikean tassun, ehkä ne asentaa vasemmankin.

Huomenna Janita päivä. Kivaa. Taidan laittaa Rosson Piiralle ja ottaa sittenkin molemmat "oikeat" koirat Purinalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti