koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 4. joulukuuta 2012

miesmaku

Yllä kuva Suvin miesihanteesta. Nalle on reilu vuoden ikäinen komistus tallimäeltä. Edellisen juoksun aikana Suvi kiukutteli kaikille muille  paitsi Nallelle. Taitaa olla puumanaisen vikaa Suppanalla. Arkielämässä Nalle ja Håp kyllä leikkivät paljon enemmän, mutta sillä ei olekaan mitään tekemistä tyttöpoikajuttujen kanssa.

Håp ollut treenattavana. Tokokertauksia eilen ja tänään, ei tosin ruutua tai hyppyä, mutta muuta. Metallin nostelua, makuuta paikoillaan aamuruoalla, kaukoja (tänään hyppäsi kerran hienosti taakse ilman rimaakin seis-istu vaihdossa). Tunnarikin tehtiin eilen, nosti ekan minkä näki, sitten muisti, ainiinjoo ja haisteli ja toi oman. Nollaksi kai olisi kokeissa mennyt. Ei mahduttu Lempäälään, saapa nähdä kuink kauas sitä VOI koetta pitää lähteä hakemaan.

Håp myös illan Niinutreeneissä. Suviparan ainoat treenit on kohta Sepon junnutreenit Elsan kanssa. Ja Suvihan ei tykkää ollenkaan. Håpille paljon opeteltavaa, irtoaa kyllä ja sen voi jättää kauas, mutta pitää sitä ohjailla niille esteille ja itse pitää miettiä, mikä olisi paras reitti milloinkin rynniä eteenpäin ja jarruttaa. Rytmitys ei ihan ole mun juttu. Sini opetti Håpille käskystä eri suuntiin pyörimistä. Håp tuntui nauttivan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti