koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Seinäjoella

Lauantaina ensin pikkupuuhastelut kotona, jouluostoksia Ideaparkissa ja parahiksi Seinäjoelle todistamaan Sirpam ja Pörjen hienoa kakkosten agirataa. Hups vaan ja nollavoittoa juhlistamaan!

Sunnuntaina liian aikaisin kisapaikalle, takaisin hotelliin ja sitten Rosso ja Elsa vauhtiin.Tosin ei mitään vauhtia, Rosso haeskeli mua ja ei liikkunut mihinkään... Seuraavaksi Håpin hyppis. Lähti ihan luokan alkupäässä ja pikkukoirahan tempaisi nollan! Vähän piti putkijarruja treenata ja yksi hups kaarre. Mutta aika kiva rata, jäi kärjestä pari sekuntia- seliseleillä saadaan ne helposti pois. Oli 4/56 ja jäi niukasti sertistä. Joskin Seinäjoella päättivät jakaa kaksi sertiä :). Kävin huomattuani kisan lopuksi palauttamassa.
Rosso meni Idan kanssa toisen radan. Nyt mä olin lähtöalueella ettei nausterin tarvi miettiä, missä rakas mamma on. Meni paljon paremmin. Tokavika hyppy takaisin ja hyl, aika kiva muuten. Suville ekaltra radalta toka este palasiksi, ei muuta. Tokalta radalta keppien kakkosväliin!! ja vikalta suvitusnolla Mikan termein "ilmavalla" puomin kontaktilla.Håpin kakkosrata sekoilua, vikalla Håpin radalla keppivirhe (huono ohjaus)+ puomi. Ja hyl, kun tiputin lelun sinne radalle....

Mika analysoinut agilityä Nuoria tyttöjä, vanhoja miehiä. Pikkukoiria ei lämmitellä (tämä oli kyllä paljolti totta). Täällähän on paljon tosi hyviä koirakoita. Agility on kuin olisi armeijassa- kauhean paljon odottelua... Taitaa mennä taas muutama vuosi ennenkuin lähtee uudestaan.

Håpille omien ratojen jälkeen tokottelua (iik, seuraaminen, kaukot).
Tässä linkki Håpin ratoihin.
http://www.youtube.com/watch?v=-WIBtNaHHFI&feature=youtube_gdata


hotellikuolema?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti