koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 8. joulukuuta 2012

Synttäripäivä

Mulla ja Mikalla. Aamupalaksi lasten ostamaa irtokarkkia, lounaaksi lasten tekemää meksikolaista ruokaa ja iltapalaksi Idan ja Elsan tekemää kakkua. Ja meinasi unohtua, kisojen jälkeen ABC:llä Liuhtojen tarjoama iltapala.Ei paha! Ihana teknispsykolooginen hupapri Sadulta- käsivarsissa lukee "skyhandling" ja toisessa "raise your hands"- ei jää menestys tekstiileistä kiinni!!! (lisäksi motivointisalmiakkia ja jeesusteippiä suun ja käsien teippamiseksi). (Mikan lahja Liverpool yöasu- itepähän joutuu sitä katselemaan :)).


Håp vastasi heti uuden paidan teeseihin. Teki Riksussa kaksi nollaa agiradoilta. Välissä toki hyppis, jossa sain sen ohi neljännen esteen (muuri). Uudestaan, meni muurin ja ohitti seuraavan esteen putkeen. Sitten monta ok, takaakierrosta ohi, niistohypy nurinpäin, putken väärään päähän ja ohi vikan... Mutta tuli maaliin ihan yhtä onnellisena, kuin nollaradan jälkeen naamallaan kukkaishattuilme ja kysymys, että mihin maksapallerot on piilotettu? Håp saa kyllä mut hyvälle tuulelle vaan elämää syleilevällä katseellaan. Vika rataa ei ole videolla, meni kivasti. Jää kärjestä aika tarkkaan kaksi sekuntia (pikkaisen alle toisella ja oisko ollut kymmenys yli 2s toisella). Mitään kauhean pitkiä kaarteita ei tullut, mutta ainakin videolla tekee ekalla radalla A:n hitaasti. Samoin keppien haku oli hidas. Hienosti kuitenkin päästyään sisään kepeille, pisti vauhtia töppösiin. Kyllä mä luulen, että saan Håpin ajoista aika helposti nuo puuttuvat sekunnit pois. Se vaan haluaa ensin osata ja sitten vasta mennä kovaa.

Suvikin teki ekalla radalla nollan ollen kolmas (muutama kymennys voittajasta). Tokalla ohajsin kolmannen ohi ja vikalla otti yhden hypyn nurinpäin, kun en ohjannut hypyn taakse. Vikalla radalla liian vilakkaat kontaktit. Täytyy katsoa, jos huomenna ehtisi vähän treenaan. Håpille putkien ohituksia hypyille ja Suville niitä poikittaisia hyppyjä, missä muut niistää. Me ei niistetä, mutta voisin reenata niitä suvivalsseja niihin ja pyörityksiä...

Mun tunnarikapulat on loppuneet tai menneet hukkaan. Ärsytys. Aika innokkaasti olen nyt tokoakin treenannut. Ruutua aamulla ruokakipolle, seuraamista ja vähän puiden kiertoja. Ja metallinoutoa. Ja metallinostelua. Alla eka agirata. Sitä hyllyrataa en laita, ja muuta ei tullut nauhalle tänään.
http://www.youtube.com/watch?v=qtpOf3nwr-E&feature=youtube_gdata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti