koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 17. joulukuuta 2012

kiirettä pukkaa

Siis tämän kilpailukalenterin kanssa. Kun pitäisi saada kaikki tokokisat, näytelmät, agikisat ja jokunen työkurssikin tuleviin viikonloppuihin...

Viikonloppuna kolme starttia Håpilla ja Suvilla. Ei paljoa jälkipolville kerrottavaa. Håp teki lapsikoiravirheitä (kaksi kertaa keppivirhe, kaksi kertaa rima, yksi kerta mennään ohi esteiden rata). Oli siellä hyvääkin, ei nyt vaan muistu mieleen mitä. Suvilla sain yhden nollan, mutta oli vasta neljäs. Oli vielä kohtuu hyvä ratakin, ei vaan menty kovempaa :(.
Sunnuntain mieltä lämmittävästä osuudesta vastasi Ida ja Rosso. Muksu ohjasti kuten suunnitelmassa oli ja tekaisi tuplanollan. Muistaen, että tähän asti on tuloksina pelkkiä hyllyjä, oli edistys huimaa!
http://www.youtube.com/watch?v=uSnXRZBkjjg 
Radat oli aika helppoja (tosin en saanut toiselta radalta, joka makseilla sama itse nollaa ollenkaan...) ja ihanneaika löysähkö, mutta hieno suoritus silti.

Håp sai paikan Lempäälään. Tokokaravaani starttaa 5.1 Lempäälään, yöpyy varmaan jossain siellä, miettii ehtiskö yön aikana opettaa EVL liikkeet, jotta voisi P-mäellä startata (huom, ykköstuloshan on jo melkein varma voittajasta..????) siinä luokassa (ja sanokaa nyt, että tokossa ei saa vaihtaa luokkaa halutessaan, onneksi ei vielä tarvi selvittää sitä). Vai otettaisiinko Sadun kanssa sittenkin sunnuntaina ekaksi jokunen startti agissa ja mentäisiin vasta sitten P-mäelle. Viikonloppu on vaan mahdollisuuksia täynnä! Ja kumma kyllä Lempäälä ei ihan ollut Espoo-Pieksämäki matkan varrella, vaikka sinnekin on Espoosta pitkä matka.

Tänään heräsin muutaman tunnin yöunien jälkeen viiden jälkeen. Seiskalta olin jo tallilla treenaamassa sekä hepan että tokoa. Ruutua namikipolle kaksi kertaa. Ekaksi sen merkin kautta (laitoin merkille valmiiksi ja kävelin lähettämään). Toinen kerta suoraan. Ja kerran kaikista kielloista huolimatta tyhjään. (Pakko kokeilla, sorry Lentsu). Osasi. Seuraamista. Kuikuili Hurraata, joka tepasteli irti maneesissa ja otti vähän häiriötä. Ei silti huono. Kaukoja, en muista tekikö kaikki oikein. Heittelin lelua palkaksi. Kiertoja ja niistä maahan ja seis ja sivulle. Työpäivän lomassa (olimme Lauran kanssa molemmat tosi väsyneitä iltapäivällä) yhdellä tallilla kaksi kertaa tunnari. Laura laittoi palikat. Nosti ekalla kerralla oman ja vaihtoi väärään. Tokalla nosti kerran väärän, mutta toi oman. Pitääkin tehdä tunnareita muuallakin kuin kotipihalla, täällä tulee harvoin virheitä. Lisäksi jotain pientä sisätreeniä ruoan eteen.

Niin ja tänään ois vika ilmo näytelmiin. Lahteen siis. Ja kahden päivän päästä Turkuun. Valtavan suurella innolla odottelen sitä Turkua, Lahteen en jaksa. Menköön Leo. Ja Turunkin aion ulkoistaa. Kuka haluaa?
Näytelmätähteni.
Onhan sillä kuitenkin väritys tuolleen kivasti symmetrisen epäsymmetrinen... Ja ehkä karva kasvaa ennen tammikuuta. Ja korvista tulee ruusunnuput. Ja silmiin älykäs katse. Ja se ei piippaa innoissaan tuomarisedälle tai tädille. Eikä heittäydy selälleen rapsutettavaksi kehässä. Tai hypi ihmisiä vasten. Voisko sielläkin esittää hyrrän? Siinä Håp on hyvä. Ja on Håp hyvä pulkkamäessäkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti