koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 14. tammikuuta 2013

kiva maanantai

Tai olisi ollut vielä kivempi, jos mun hallikortti olisi tallessa ja olisin voinut käydä aamutuimaan tekemässä aksatreenit. Nyt täytyy tyytyä ohjattuihin huomenna ja toivoa, että radalla olisi putkenpään ohituksia ja avokulmaa Håpille. Keskiviikkona ehtinen tehdä jotain aksaa, sitten tuleekin loppuviikon tauko, kun työkurssi kutsuu. Luennoitsijaksi enkuista saapuu onneksi mun hyvä ystävä, saadaan matkalla Laukaaseen vaihtaa taas kuulumisia- kolleegalla on neljä lasta, heppa, australian paimenkoira, käppänä ja miljoona rautaa aina tulessa eli mun soulmate :). (käppänän hankki viime reissun jälkeen, kun tykästyi Rossoon. Samoinkuin sen neljännen lapsensa, mutta tämä ei johtunut mun ymmärtääkseni mun lapsista).

Kun ei saa treenata aksaa, treenataan sitten tokoa. Håp tehnyt muutamana aamuna ruudun maneesissa. Tänään tein ensin ohjattua vasemmalle. Näki mun laittavan oikealle ruudun ja yhden kapulan eli ei yllätys,että lähti oikealle (ensin ruutuun päin, sitten sille väärälle kapulalle). Tokakerralla mutkitellen toi vasemman ja kolmas oli jo hyvä. Mähän en sitten tiedä, miten ne kapulat pitäisi laittaa. Ja jos Håp on tehnyt kerran yhdellä, kai niitä voi seuraavalla kerralla jo laittaa kaksi tai kolme... Mutta merkin se muistaa. Pyysin vahingossa sivulle kerran ja lähetinkin merkille, kun en jaksanut viedä. Hyvin meni. Ruutu ekaksi lelulle, sitten tyhjään, sitten leluun. Tämä suoraan tänään, ei merkin kautta. Paljoa en ymmärrä, mutta minusta ruutu on hieno. Paikallaanmakuu, kun keräsin tötteröitä ja päästin Rosson sisälle (oli ollut huitelemassa maneesin ulkopuolella). Vapautus etupalkalle ja lähti ihanan kovaa. Håp on hassu, kun menee melkein kovempaa ruutuun, kuin esim. puomin...

Ja taas olisi tokokisojakin tiedossa. Sai paikan Porvooseen sunnuntaiksi 27. päivä. Ja nyt siis pääsen aksakisoihinkin. Noinniinkuin teoriassa tammikuun jälkeen Håpilla olisi voinut olla karsintanollat kasassa, kaksi EVL ykköstulosta, näyttelyistä hieno värinauha ja agi+ hyppysertejä molempia kaksi kappaletta. Käytännössähän ollaan tammikuun puolivälissä ja ei ole mitään noista. Ei edes sitä VOI ykköstulosta. Joskus voisi ehkä miettiä, kannattaisiko keskittyä treenaamaankin, vai pitääkö tukka tuubilla joka viikonloppu käydä kokeilemassa uutta lajia, jos siinä onnistuisi... Sanoo hän, ja on samalla tänään kysellyt, mitä BH kokeessa pitäisi osata. Mehän melkein jo osattaisiin. Kannattaa varmaan ensin käydä kokeilemassa meneekö läpi ja sitten vasta harjoitella????

Positiivisia löytöjä tällä viikolla on, että Sorlammen jää kantaa. Lunta on just sopivasti, ei ole liukas ja koirat tykkää juosta miljoonaa. Ja Hurraa meni kivasti aamulla. Ja olen opettanut Håpille ja Suville tänään poseerausasentoa. Suvi on pro, Håp ei ihan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti