koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 3. tammikuuta 2013

kaikki sössitty

Hiton toko. En ole edes avannut Lentsun nettitokoja, koska nää ns. viimeistelytreenitkin menee niin persiilleen kuin olla ja voi. Tunnari on ihan mitä sattuu, lotto jossa voittoprosentti tosin pienempi kuin siinä lauantain telkkarilotossa (vai sunnuntaisinko se nykyään tulee). Kokeilin eilen jopa laittaa vain yhtä piilotettua puskaan hakemaan, ei hoksannut edes sitä. Tänään sporttiksella tosin haki kyllä niitten numerolappujen alta yhden sinne piilotetun. Vaan ei hakenut siitä rivistä. Aamulla haki tallilla maneesissa oman, mutta ei meninannut lähteä kapuloille siellä ollenkaan...

Ruudun tekee, jos siellä on ensin lelu, että tietää minne lähteä. Tai namikippo. En tosin ole nyt kokeillutkaan lähettää ekaksi tyhjään, mutta olen laittanut sinne väliin jonkun tyhjänkin. Keksihän se siinäkin, että seisomisesta mennään maahan ja ampuu maahan ihan itsenäisesti. Tai ei tehnyt tänään sitä, mutta aiemmin kyllä.

Seuraaminen ja liikkeestä istu kait sinnepäin ok.

Nouto kait hyvä. Jopa metalli tullut paremmaksi. Ehtii mennä toki pilalle ennen lauantaita. Saattaa toki tulla siinä metallinoudossakin hypyn kautta, jos sellainen on jossain paluumatkalla lähistöllä. Tai aksaeste.

Paikallaanmakuussa pysynyt paitsi tänään. Tosin häiriö oli ultimate, kun Ida meni aksaa Sepon treeneissä samalla Suvin kanssa ja mä kävin autolla hakemassa metallikapulan siinä välissä.

Kaukot on onnistunut niin hyvin treeneissä, että niistä tulee kisoissa varmaan joku tilastovirhenolla. Tai mistä mä tiedän, onko ne hyvät, saattaa ne olla väärillä tekniikoilla tehty, mutta on tehnyt pyydettäessä kaikki vaihdot ok.

Oliko vielä joku muu liike? Se viimeinen numero "yhteistyö" on varmaan nolla, kun domare näkee tän mun savuavan pään ja mutrunaaman.

Aksa on kivaa. Eilen oli Janitan treenit. Jeesusteippiä suun eteen, niin Suvin ohajus toimii hyvin. Olen ottanut varmaan Hopin viennnistä idioottitavan huutaa joka välissä Suville täysin epäloogisesti toki jotain. OLE HILJAA! Ja se vanha mantra. Käännä Håp. Niistoja ajattelin huomenna harjoitella ja samoin tehdä takaaleikkausradan ti treeneistä. Ja Håpille siis pitää ihan opettaa se kääntäminen. Ja pitäisi malttaa mennä sen kanssa vaan niin kauan, kuin menee vielä kovaa. Heti kun väsyy, vauhti hiipuu ja taas nousee savu ohjaajaan päästä.

Voi olla, että kirjoitus on jotenkin negatiivissävytteinen? Ei erityisen onnistunut päivä, päälle unohdin ne Sepon treenit ja jäivät Elsalta kokonaan väliin siksi. Onneksi Hansku soitti, niin ehdittiin edes osaksi aikaa. Ida meni Suvilla (Rosso oli E:n kanssa tallilla). Meni kyllä hyvin. Jostain kaivan nyt sen Kariluodon asenteen viikonlopuksi. Jos tulokset ei miellytä, reissu voi muuten olla mukava ja siksi kannattaa ajella pidempäänkin...

Meidän lumiheppa. Håp on hakenut nuo kepit leluiksi jo aikaa sitten ja pääkin on tippunut. Hurraa muuten ratsastettu tänään kahdesti. Aamulla meni suitset rikki ja kesti 5 min se ridaosuus (sitäennen hevonen kyllä meni hienosti Håpin ruutuun haistelemaan frisbeetä ja seisoi ihan keskellä, harmi kun ei ollut kameraa). Illalla tyttöjen kanssa oli maneesi ollut täynnä ja kentällä tuli tilsoja, eli ei taaskaan saanut kunnon ratsastusta. Isommat tytöt ajoivat bussilla tallin ohi ja joutuivat kävelemään (olivat ekaksi myöhästyneet suorasta bussista). Pienemmät tytöt olivat Kilon sijaan ottaneet Masalan junan ja päätyivät onneksi lopulta meille (niin Ida oli kotona Sepon treenien aikaan). On ollut parempiakin päiviä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti