koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 31. tammikuuta 2013

ihan pikkaisen

Lasten tutustuessa rataan Sepon treeneissä juoksutin Håpin A:n läpi.Senjälkeen juoksi ilman lupaa keinunkin läpi. Ja puomin. Kun pyysin keinulle pysähtymään, pysähtyi sitten A:llekin. Kerran remmillä läpi ja taas mentiin kovvoo (mysö se puomi...). Koska tykkään vauhdista, en jaksa ahdistua.

Suvi näytti superkivalta Elsan treenatessa. Elsalla vaan rintamasuunnat hukassa ja ampuili vähän sinnetänne. Rosso oli ehkä pikkaisen vaisu. Toivottavasti osaavat pitää viikonloppuna Koiramestariohjelman kuvauksissa hauskaa. Temput ei todellakaan ole hallussa, eikä noilla muksuilla näytä olevan kiire niiden opettelemisessa. Molemmat aikovat opettaa uusia temppuja vielä huomenna... Taisin unohtaa mainita, että Hertta olisi kovin halunnut mukaan ohjelmaan. Kun kävivät meillä kuvaamassa yritti tunkea sekä sisä- että ulkoilmakuviin mukaan (ei päässyt). Saattoi ihan oikein ajatella, että tämä on hänen viimeinen mahdollisuutensa päästä telkkariin:)

Håp teki Suvin aksatessa vieressä täydellisen tunnarin. Ainakin kesti häiriötä!! Huomenna aion juoksuttaa ruutuun ja tehdä tunnarin. Ja nostattaa metallia.
Ei juurikaan liity tähän päivään Hurraan kuva, vaikka sai sekin pikaratsastuksen aamulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti