koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

topdoghåpshow

Mulle sanottiin, että ainakin ne valkoiset osat pitää pestä ennen näyttelyä. Ja jostain muistelen fairyn olevan parasta valkoisten osien shampoota. No ei ollu fairya, mutta oli omenatolua. Molemmat näytelmästarat pesty. Viimeksi Suvista tuli sellainen sähköiskun saanut kammotus, joka laski froteepyyhkeillä kiharakarvaksi. Nyt on pari päivää enemmän aikaa toipua tästä viimeistelytreenistä. Håpin kolme karvaa voisi ehkä föönätä suoraan kattoa kohti...
Sitä juoksemista ei ole Håpin kanssa muistettu treenata, eikä hampaiden näyttöä, eikä seisomista. Huominen aamu ennen kasia on vielä aikaa.

Mutta treenattiin aksaa. Håp ei mene treeneissäkään vaikeista avokulmista oikein sisään. Ohjureilla menee pieni bordeskollie ihan sekaisin. Verkkoon törmäsi noin kymmenen kertaa ja sitten alkoi pienessä päässä raksuttamaan. Täytyy treenata lisää. Suvi oli kepeillä ihan pro. Jenkkikäännöksissä Håp oli pro, Suvi meni vasemmalta oikealle, mutat tökki oikealta vasemmalle. Välistävedot, serpentiinit, takaakierrot ok Suvilla. Håpille lisää välistävetotreeniä. Takaaleikkauksissa Håp ampui ensin ihan vieressä olleeseen putkeen leikkauksen jälkeen. Muutamalla toistolla osti ajatuksen kääntyä vielä tiukemmin ilman putki-iloa. Suville eilen tosi hyvät Niinun takaaleikkaustreenit, tänään leikakukset meni kuin vettä vaan.

Tokotreenit kolme minuuttia. Tunnari kisamaisesti tallin pihalla monella kapulalla. Teki kuin olisi aina osannut. Seis lelulla. Iik kahdesti. Ja varmaan niitä kaukoja taas, taidan liimata ne jalat maahan, ei ne muuten pysy. Mutta nykyään se (ulkona varsinkin) innoissaan pomppii niitä vaihtoja :).

Ja Suviannen ruottivaliot on vahvistettu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti