koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 21. tammikuuta 2013

superhandleri Satu

Turku KV. Mun uusi suosikkituomari ja mahdollisesti menestyksekkäin tulosviikonloppu T&T tammikuun kiertueen aikana (aika montaa lajia on jo kokeiltu). Handlerille tuhat pistettä. Koirien lisäksi hoiti myös Idan. Kylpylät ja kaikki.

Roti alias Gelbie, Very nice outline, typical head, good neck, good topline, well angulated front & rears, very good length of feet, active and alert, moved very well. Ja punainen eli Excellent. Ja sijoitus omassa nuorten luokassa 2. (kaksi koiraa).

Håp:
typical head& expression, good head&topline&tailset. Balanced angulation front& back. Good legs and feet. Moved well in profile but close behind and toes in front. Sininen naru eli erittäin hyvä. Tänään katselin sitä ja naureskelin mielessäni moneen kertaan rotutyypilliselle koiralleni. Ida on halannut Håpin jo ainakin kymmmenesti ja kuiskutellut sen korvaan, että olet erittäin hyvä- niin tuomarikin sanoi!

Suvi:
Very typical bitch, good head&eye&expression&neck&topline. Need more angulation front and back to balance, good ribs, good tail set, good legs and feet, moved really in profile-very active, but close behind. Ja toki se excellent tällekin kaunokaiselle!

Laura jo kyselikin, että onkohan tällä tuomarilla myös kakkosryhmän oikeudet... Ja vapise Tessi- jos ei ala agi- ja tokoura urkenemaan, me aletaan näyttelystaroiksi (niin not ei aleta).

Kurssin jälkeen (sain luennoitsijalta uuden nimen, olimme Heidin kanssa muppetit tai evil twins ja jotain muutakin). Ainakin olimme aktiivisesti mukana interaktiivisessioissa. Olipa kiva nädä englannin aikaista kaveria. Viimeksi oli ottanut siis Rosson innoittamana käppänän. Käppänä on kuulemma ihan kauhea, puree ja vahtii ja mies inhoaa koiran lisäksi moisen rodun suosittelijaakin eli minua. Minen ole miestä nähnytkään, enkä ehkä haluakaan sillä Renatelta tuli viesti, että lähtee viikonloppuna katsomaan bordercollien pentua- yllätys rakkaalle hubbylle. Lampaat ystävälläni jo olisikin...

Yhtään ei ole aksaa treenattu eilen tai tänään, mutta tulevan viikonlopun tokokokeen innoittamana on tehty kahtena päivänä ruutua monesti, seuraamista, iikkiä, ohjattu, eilen tein kertaallen liikkeestä seis ja maahankin, tunnari tänään. Molempina päivinä kierrosta stopit ja sivut. Paikallaanoloa eilen maneesissa. Ja metallin nostelua sisällä ja noutoa pihalla. Pieni pentukoira näyttää jo melkein väsyneeltä. Ihan possu oli mun ottaessa Hurraasta kuvia. Paimensi ekaa kertaa äitiänsäkin pahemmin. Ja juoksi muuten kovaa.


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti