koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 25. tammikuuta 2013

tv-starat

Viikolla treenattu aksaa. Keskiviikkona hyvät treenit itsekseni Håpilla ja Suvilla, tiistaina Niinulassa oli takaaleikkausrata ja Håpin vuorro. Meni pätkittäin jopa kivasti.Torstaina Håpilla junnua leikkimässä Sepon treeneissä. Tuli hyvät käännösharkat lapsikoiralle.
Tokoa tehty jokavälissä, Håp haki 20 kapulan seasta oman, kun tuli oman kohdalle nappasi suuhun ja toi siististi. Kunpa tekisi niin sunnuntainakin... Tänään ei treenattu mitään. Eikä ehkä jaksetakaan, nyt vaan pää surisee ja ei huvita mikään (mua siis). Håp juoksee pitkin alakertaa pallo suussa ja vinkuu nytkin vieressä. Se saattaisi olla ihan sietämätön, jos sen kanssa ei normisti treenattaisi. Koska auto oli huollossa ja laina-autoon ei saanut ottaa koiraa, eivät ole edes olleet töissä mukana.
Tänään oli meillä telkkariryhmä kylässä lasten Koiramestariohjelman jotain pilottijaksoa kuvaamassa. Täällä taisi jännittää koko sakkia. Suvi on ripulilla, samoin Ida... Mutta kivasti kyselivät ja Rosso suoriuitui hienosti "makaan sylissä" osuudesta. Suvi taas esitti mukiinmenevää seuraamista, istumista ja maahanmenoa (missä lie opetellut???). Lapset vastailivat vähän jännittyneenä kysymyksiin.
Huomenna olisi Turkkusessa kisat. Saapa nähdä tokeentuuko Suvi, onhan tuo jo aika pirteä, mutta aamupäivän aikana veteli vielä vesiripulia jokapaikkaan. Minä olen tunnin välein heräämisen jälkeen aika poikki itse.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti