koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 7. syyskuuta 2013

Ei TVTVA vaan THETVA

Tai ehkä se TheTVA näyttäisi paremmalta? Nadja siis sanoi olevansa treenejä vailleTVA. Minä olen sitten treeneistä huolimatta eiTVA....

No tokokisoissa. Paikkamakuussa oli haistellut ja kieriskellyt??? Sai vitosen. Kymppi istumisesta. Luoksetulo 9, olisi saanut mennä maahan nopeammin. Z meille hyvä. Istumaan olisi kait voinut mennä nopeammin 9. Kisat olivat aika pitkässä nurtsissa. Ruudussa ei löytänyt merkkiä alkuun, ruutumerkit olivat punaiset, lähti ruutu käskyllä kohti vaaleanpunaista törppöä radan reunalla. Ohjatussa ei löytänyt merkkiä (taas punainen), eikä nähnyt kapulaa. Aurinko paistoi suoraan silmiin. Eikä nähnyt hyppynoudossa metallikapulaakaan. Siinä huusin ehkä tyhmästi Håp, ja palasi takaisin ilman kapulaa. Hypäten kyllä hyvin ja hyvällä vauhdilla. Kaukoissa annoin kait yhden käskyn liikaa ja sekin nollille. Tunnari ihan ok 8.5. Ja seuraaminen ole meille tosi hyvää, oli vielä vika liikekin.
Kukaan ei saanut tulosta!! ?? Tuomarin loppukommentti oli, että kannattaisi pitää treenitauko ja keskittyä vauhdin ja hauskanpidon hakemiseen.

Samaan aikaan Kivikossa Ida tehnyt ROssolla kait tosi hitaan vitosen, mutta tuli sillä junnupiirinmestiksissä kolmanneksi! Ja Elsa sai Suvilla suvitusnollan saaden hopeaa. Ja sokerina pohjalla Leo Saagan kanssa myös nolla ja piirinmestaruuskultaa! Olipa taitavat serkukset!!!!

 Sorlammella mulla oli ainaski hauskaa.
Kultapoika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti