koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Viikonloppu

Kivat juhlat perjantaina. Eilen sitten makselin univelkaa ja ohjasin kolme rataa Håpilla miten sattuu unohdellen rataa. Ja Suvin yhden radan vein kuin Hopsua- tökkäsi esteelle minkä Håp oisi mennyt. No Suvi otti kyllä rimankin alas. Håpin kontaktit varmat, mutta hitaat eilen. Teki Hooppa yhden nollan. Kirjaimellisesti Håp teki. Minä jäin kyselemään, että missä on este ja koira jatkoi samaan aikaan oikeassa järjestyksessä rataa. No ei oltu kovin nopeita tuolla tekniikalla.

Tänään KKK:n yhden startin kymmenen koiran kisoissa. Ja helpohko ratakin oli tarjolla. Keppikulma oli putkesta avokulmaan ja tämä koitui Håpin kohtaloksi. Meni kakkosväliiin ja korjasi pujottelemalla takaisin. Hyl. Maksit oli vikoja, niin jäin sitten harkkaamaan halliin itsekseni. Håp teki silloinkin ekalla kerralla kepit kakkosväliin. Sain korjattua ja sen jälkeen haki oikein monta kertaa. Håpin kontaktit on aikas hitaat, tai osaa se juosta läpi ja ottaa virheen, mutta tekee välillä esim. A:n tosi varovaisesti kontaktiosan .Pöh. Suvi teki näytöstyyliin radan nollalla (ei ollut kisoissa). Ja Vanttukin pääsi baanalle. Tein ekat neljä estettä eli sai harjoitella pakkovalssia putkeen. Ekaksi ohi, sitten hoksasi. Teimme myös kontaktin alastulolta pakkovalssiin ja välistäveto- heti oikein. Päällejuoksuna sama kohta ei onnistunut alkuun ollenkaan. Muutama muistutus ja hyvin osti idean. Olipa kiva kokeilla Vantun kanssa ihan "oikeaa" radanpätkää. Ja on se vaan aikas hieno, ei pitäisi jäädä ainakaan vauhdista kiinni!
Koska oli intoa, otin vielä Hopsun tekemään metalli suussa agia.Ai että oli haasteellista, kun metalli oli hiekkainen ja ei olisi halunnut siihen koskea. Kuului vain uiuiui, kun nappasi kapulaa suuhun. Mutta sain monta aika hyvää nappasua, kun teinikoira halusi niin kovin putkeen. Teimme myös putkesta merkille (oli sellainen erottelutehtävä, kun tarjolla oli kepit ja hyppykin), tämä tuotti tosi nopsan merkin!!!

Ja kun Nadjan tokoryhmässä oli vain kaksi koiraa, menimme Vantun kanssa lopuksi kuokkimaan sinnekin. Luoksepäästävyys ekaa kertaa no problem. Sivun tarjoamista (tätä tehty kotonakin) hyvin. Luoksetulo oli nopsa (Nadja piti kiinni ja mä juoksin patsasasentoon), mutta pikkaisen hidastaa ennen sivulletuloa. Ohjeeksi palkata se nopea tulo heittämällä lelu mun taakse silloin kun vielä tulee miljoonaa. Lopuksi vähän kapulan pitotreeniä Olipa kivaa!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti