koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 9. syyskuuta 2013

PiirinmestariSuvi

Niinvaan Suppanakin tempaisi tittelin itselleen. Ekaradalta hieman yllättävä keppivirhe, en tiedä peitinkö  vai mitä tein väärin. Meni kuitenkin kakkosväliin. Olisi pitänyt antaa hakea eikä juosta mua tyrkkäseen, kun en kuitenkaan tyrkkässyt. No oletin piirinmestaruuden menneen tähän (en muista milloin ei olisi tarvittu tuplanollaa. Ainakin ne kaksi kertaa, kun Suvi on aiemmin ollut mitaleilla piti tehdä tuplat). Eli pääsin hyppikselle ilman mitään paineita. Me vielä Suvin kanssa olimme ihan luokan alkupäässä, eli en edes tiennyt ettei hyppikseltä tule montaa nollaa.
No alku oli hyppiksellä haasteellinen kokemattomalle koiralle. Eka hypyltä piti tulla ihan putkensuun ohi kepeille. Suvin tiesin osaavan, nyt olin kepeillä valmiina tyrkkäämässä. Unohdin jopa sanoa ne kepit, mutta viisas koira tiesi mihin tulla. Aika hyvä rata muutenkin. Voitti ja kun ei niitä tuplanollia tullut, voitti sitten tittelinkin. En tiedä ajoista, mutta luulen Emmin ja Stepin olleen hyvin lähellä.

Håpille A.n alastulo, puomin ylösmeno, puomin alasmenon kävin vieressä korjaamassa, kun jäi ekaksi seisomaan etujalat sivussa ja takajalat puolessaväliä puomia.... Ei kai muuta agiradalla, osasi ne kepit, mitä äiskä ei osannut. Hyppiksellä Håpkin osasi alun kepit, tosin tiputti ekan riman. Oli lähtenyt ponnistamaan tosi kaukaa (Iris ottanut hienon kuvan tästä!) ja sitten mä vielä huusin riman päällä KEPIT. Autoin kepit lopppuun ja sitten olinkin jo niin myöhässä jatkosta, että ohajus vei väärille hypyille. Putkijarru kuitenkin toimi.

Tokorintamalla tehty nyt Håpille kaksi kertaa iltaruokatreenit pihalla. Eli mulla kuppi mukana, menee ihan täpönä, kun on reppana aina niin nälissään. On oikeastaan osannut näissä treeneissä ihan kaiken?? Ja epistolassa ollut metallihyppyä lukuunottamatta (ja paikkaliikkeitä) kaikki muu. Täytyy se metallikin muistaa huomenna.

Vanttu ei edelleen tee mitään ajatuksella. Tänään teki lelupalkalla kapulan noutoa (ei vieläkään tuo sivulle asti), maahanmenoa liikkeestä namia heittämällä eteen (ekaa kertaa taisi mennä melkein hyvin?), seis liikkeestä. Tätä ei osaa, nyt ei halunnut enää lelua, kun oli nälkä ja sai just ennen namia. Leikittiin sitten vielä hetki leluilla silti, kun en halua siitä Håpkakkosta (vain namit kelpaa, jos niitä on). Loppuun tilkka seuraamista ja musta Vantun seuraaminen on superhienoa. Melkein kuin ToTo. Vaikka ei taida vieläkään osata sivua ilman namiapua?

 Sorlammilla mä haeskelin "omaa" käpyä.
 Ja Vanttu löysi maa-ampparipesän. Osan sai itse pois kierimällä, pari otin minä


 Hurraan aamutreenien jälkeen vähän Rusan kallioilla kirmaamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti