koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

mixed feelings

Eilen kurssikaverin ihan mielettömällä hiekkarantamökillä Håpin ja Vantun kanssa. Painoivat rantavettä pitkin tuntitolkulla onnessaan. Aamulla mökillä kerran ruutu Håpille- ihan älyhieno.En uskaltanut ottaa uusiksi. Ja ollaan tehty pentuseuraamista kovin. Aika kivasti tuokin? Ja jääviä talliretkien aikana. Tokokisat ensi lauantaina... Vanttu tekee ainakin pupua joka päivä. Pupuvalioksi alle vuotiaana?

Tänään Purinalla. Idalle totaalinen unohdus aksaradalla Rosson kanssa. Hyppiksen lapsi osasi, mutta Rosso ei enää liikkunut yhtään mihinkään.
Håp meni hyvin. Hyppiksellä olin valssilla edessä ja rima alas+ yksi kaarre. Mun on opittava kääntämään se myös kauempaa. Mutta ei se huono rata ollut. Eka aksarata ehkä meidän paras. Meni kait kovaakin (ei tuntunut nopealta), mutta tuli jokaiseen ohjaukseen kuin oikea agilitykoira. Yes!. Ja vaikka ajassa hävisi RaiRaille selvästi, oli muuten ihan meidän kärkikoirakkojen kanssa samoilla luvuilla. Hyvä HÅP! Vika aksarata muuten ok, mutta mä unohdin radan ja sillä aikaa kuin seisoin miettimässä, Hopsu meni putkeen hypyn sijaan.

Ja ne mixed feelings tuli Suvista. Ekalla radalla mokasin itse, meni yhden hypyn nurinpäin. Tokaradalla KOLME rimaa. Ärähdin, tuli kepeiltä pois ja sitten en enää ohjannut. Vikalla radalla empi jokaista (lähes) hyppyä, otti riman ja mun miettiessä keskeytänkö, hyppäsi Suvi muurin kautta kotiin. Ihan kokeilin äsken katsoakin sitä. Ei sillä jaloissa/selässä mitään taida olla, mutta tulehdusarvot olivat yläkantissa. Pikkaisen ripulilla oli, mutta en tiedä selittääkö (rakas kakkapäiväkirja: on siellä normaaliakin ulostetta). Ensi viikonloppuna olisi piirinmestikset. Taidan jättää väliin, jos ei tokene levolla.

Ja Vanttu on 45,5 senttiä korkea. Ei tullut mediä. (Ei pitänytkään tulla).


Minnamin "mökki"ranta oli kyllä ihan mieletön!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti