koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 10. syyskuuta 2013

Treeni (ja työ)päivä

Aamusesta Sipooseen treenaamaan.  Laitan nyt ranskalaisilla viivoilla (kun olen kuitenkin jo unohtanut päivän aikana suurimman osan)
Håp
- ruutuleikkiä lähettämällä ruutuun eri puolilta
- ohjatussa vas ja oikea kapula alemmas kuin keskikapula
- edelleen hetsimerkkiä
- kaukoissa voi laittaa vaikka kiertämään yhden/kahden asennonvaihdon jälkeen. Ja se tötterö sinne taakse. Ja palkkaa välillä vaan mun tuijottamisesta ilman asennonvaihtoja.
- jotain me teimme metallinkin kanssa? Ainiin. Heitä kapula välillä aika lähelle, ainakin kisoissa (tulee takaisin ravilla, ero ei niin iso, jso ei ole pitkä matka tuotavana)
Håp oli innokkaampi! Sai vähän kehujakin.Ja lihapullalla palkkailin...

Vanttu
- tunnaria kuten Lentsulassa, voi myös laittaa hämykasoja nurtsille ja se haettava piiloon
- seuraamisessa voi heitellä namia välillä eteen (oli inan takana). Ja niitä käännöksiä voipi lisäillä.
- seis on mulle vaikea ja en tainnut taaskaan ihan tajuta. Mutta heitellään sinne pään yli lelua/namia. Ja voi lähettää kauemmas hämyleluheitolla tai heittämällä  lihapullan ja sitten pysäyttämällä päänyliheitolla, kun tulee takaisin kohti.
- maahanmenoa kuten ennen, jos matka pitkä, älä itse peruuta.
- asennonvaihdoissa koita pitää joku kriteeri (ne takajalat oli se kriteeri)
- noudossa peruuta itse
-nostoleikkiä kuten Lentsulassa. Ja tajusin palkanneeni tän väärin. Vanttuhan pitää nanosekunnin. Ja mä olen kuitannut nyt huolella sen tiputtamisen. ja hitsi vie, sehän tiputtaa tosi nopsaa!!!
- ruutua taputtamalla ja lähettämällä, palkkaa heti kun käväisee oikeassa paikassa. Ja ruutuun pitää saada se halu lähteä.
- hyppyäkin aloitettiin harjoittelemaan lelulle lähettämällä
- jatka leikkimistä, vaikka namilla ehkä tekeekin just nyt paremmin.
Vanttu oli edelleen aika ihqu. Jaksaa tehdä ja ei hermostu, jos menee väärin. Ei kyllä tänään ahdistunut Håpkaan.

Hurratreenit Jannen luona. Oli parempi kuin eilen. Sujui jo sulutkin laukassa suuntaa kerran vaihtaen. Ja ne ykköset paranee. Ja sitä passagejoggingiakin tehtiin.

Illlalla vielä onnistuneet agitreenit. Onnistuneet siksi, että ei onnistunut kaikki. Suvi lukee paljon paremmin takaaleikkaus 180 asteen käännöksiä kuin poispäinkäännöksiä samoissa kohdissa. Ja Håp lukee ihan mitä vaan niissä. Suvi osaa kääntyä putkelta jarrulla tosi tiukkaan, Håp menee ansaesteille putkijarrusta huolimatta(paitsi että treenillä eipä mennyt!). Ja Håp teki vähän kontaktitreeniäkin, meni hitaammaksi- täytyy miettiä miten edetään tästä.
Ja Vanttu teki pussia tokaa kertaa. Osasi jo mennä koko pussin läpi, mutta hieman varoen. Putkiakin pitää vahvistaa. Ja ei osannut vieläkään opettamatta sitä niistoa. Mutta osasi takaakierrot ja eteenlähetyksen yhdellä hypyllä-vähän sama kuin tokossa aamulla. Ja sitten Vanttu osasi pöydän??? Meni jo monen metrin päästä lähettämällä pöytä sanalla??? Ei sitä ole koskaan tehty?? Tai onhan se hyppinyt luvatta kaikille mahdollisille tasoille. Ehkä pöytä on sille helppo. Ja tehtiin seinänvierelle tatsausta ja vähän A:n alastulolle. Tässä on asenne  kohillaan. Ja ei tietenkään kestä mun liikettä yhtään. Niin Suvikopio monessa asiassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti