koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 14. tammikuuta 2012

leiritystä


Ellun radalta kotiläksynä virittelyä Suvillekin. Sehän läks pikkuhetsauksella yksinään radalle. Tarttee vähän säädellä virityksen astetta:). Räksytti myös Ellulle pelkällä koutsin suvisihinällä... Supiannella hyvä päivä, niistoja omalla tyylillä reeniin vielä lisää, hae putkilta, jos ehtii (kääntyy vielä tiukemmin). Saksalainen (inhokkiohjaukseni) kotitreeniin. Jarin radalla ehdin kohtuu hyvin (kiitos kultaisen koiran, joka hyppii kaikki eteentulevat esteet ilman ohjaustakin), sieltä vastakäännös kotitehtäväksi. Jari kauniisti totesikin (kun ei se vastakäännös multa onnannut ainakaan hyvin), että Suvi olisi ehkä onnellisin, jos sen vaan toisi radalle tai kilpailupaikalle ja antaisin sille suoritusrauhan. Kiitti koiran estehakuisuutta, kehitystä tapahtunut siis!
Mukava Vapun sessio ja aina hyödylliset fysiikkatreenit. Mistä löytyisi sellainen fysiikkatreenari, jonka harjoituksia ei tarvitsisi kotona tehdä...? Iso plus myös muille osallistujille, ainakaan tsemppihengestä ei juoksutreenit jääneet kiinni. Ja mukavaa oli muutenkin. Huomenna iki-ihana kuntotesti ja vähän lisää reeniä.

Håp teki tokohyppyä pallolle ja frisbeelle, yhden pyysin pysähtymään. Copypaste mitä aiemmin tällä viikolla kirjoitettu eli ne muut aloliikkeet. Hieno on Vuokkoset areenakin, plussana hyvät lenkkimaastot. Illalla kotona odotti vielä lumityöt. Ihan pikkaisen kilahti nuppi täällä kotona olleelle- arkisin kun tuo ei jaksa herätä niitä tekemään ja tänään???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti