koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 17. tammikuuta 2012

sportts


Olipas onnistuneet treenit.
Minä opettelin vastakäännöstä, Juha vähän fiksasi ohajusta Suville sopivammaksi ja meni ainakin paljon viikonloppua paremmin. Vasemmalle oikeaa vaikeampi meille molemmille. Suvi teki lisäksi kontaktit kertaalleen, hieno keinu (sivu+takaairrotus).
Håp teki paikallaanmakuun Niken kanssa niin, että Juha kutsui Niken kesken luo. Hyvin pysyi, vain pää nousi! Tokosta lisäksi hyppy frisbeelle, tarkempi alun sivuasennossa pitää olla. Muuten hyvä.
Håpin agiosuus sisälsi pakkovalssia. Virkamiespentu on varmaan lukenut jostain etukäteen tämän ohjauksen. Meni joka kerta oikein, joskin alkuun teki turhan pitkän kaarteen suoritettavalle esteelle. Pätkittäin muutama kerta, että palkka jo ennen hyppyä. Loppusuoraa ja eteenlähetystä. Vinokeppejä muutamaan kertaan, välillä vähän jo tiukempanakin. Etupalkka tuo vauhtia, mutta oikoo sinne, jos se valmiina. Hieno, kun Juha heitti palkan. Kaksi tai kolme kertaa puomi. Eka kerta keskiosa ravilla, loput laukassa. Vikan otin ekaksi rengas ja sitten puomi. Rengasta tarjoili itsekseen pari kertaa.
Tänään tuntui siltä, että sekä koirat että ohjaaja oppikin jotain. Hyvänmielen treenit kerta kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti