koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

aurinkoinen turku ja espookin




Aivan mieletömmän hieno ilma. Ja vapaapäivä!!!
Aamulla hurrailemassa, otin kuvia ja paimeniin meni sitten paimennusmoodi päälle ihan kympillä Kuten Tallbergin Minna sanoi joskus, äänet puhuvat- ja varsinkin Suville... Valitettavasti näitä ei ole koulutettu paimennushommiin, niin muut äänet ei sitten oikein menekään läpi, kun vietti vie. Tulipahan jokunen kiva kuva koirien laittaessa Hurraaseen vauhtia.
Ja mukava aamu jatkui mukavilla treeneillä Turussa. Tällä kertaa Jaakon valvovan silmän alla. Pakkovalssin palasia asenneltiin ohjaajaan, koirissa onneksi tämä tekniikka jo on. Ja sitten ihan tuosta vaan, otettiin kädet pois... Eli ohjasin koko radan ilman käsiä. En olisi ikinä uskonut, että ihminen voi tehdä ilman taivasohjausta ensin takaaleikkauksen ja sitten heti perään välistävedon, mutta niin vain voi!!! Ei me tosiaan nollaa tehty kädettöminä, mutta saatiin kyllä koko rata tehtyä, vautsi. Nastaa oppia uutta, tai lähinnä silmiä avaavaa tajuta, mitä se koira oikeasti eniten siitä ohjauksesta havaitsee. (ei käsiä ja ei sitä ääntä...).
Håp teki pikkaisen. Ja senkin kanssa ilman käsiä. Menee virkamiehenä, mutta sai kommentin, että on estehakuinen, hyvähyvä. Lentsulle ei kerrota, että teki pikkaisen agia agivapaalla viikolla. Jaakon kysyessä, että mitä Håp osaa, näytin kyllä asianmukaisen sivulletulon. Ja kotona tehty paikallaanmakuu. Ja Satu lupasi lähteä videoimaan lauantain suorituksen. Minä opettelen kovin olemaan jännittämättä tokokoetta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti