koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Sitten kun...

Kun olisi päivitettävää, menee aika siihen tekemiseen ja ei ehi.

Aloitan nyt kuitenkin tämänpäiväisellä, kun on tuoreena muistissa.
Aamulla Riihimäelle. Olin ilmonnut kahdelle radalle. Håpille kaksi kertaa hyl. Teki vaan useamman esteen kuin tuomarin versiossa. Ei onneksi tainnut edes tajuta menevänsä väärille... Hurjan tyytyväisen oloinen oli molempien ratojen jälkeen. Suville kaksi nollaa. Ekalla valui putken jälkeisen hypy jälkeen, oli kolmas ja siihen kaarteeseen varmaan se sekka meni. Mutta hypärillä ei edes kaarrattanut, ehkä pari vähän epävarmempaa hyppyä? ja jäi yli KAKSI!! sekkaa kärjestä (oli 5.). Pitäisi olla onnellinen, että osaamme tehdä nollia, mutta eihän mulle mikään riitä.

Kisoista T&T tapaamiseen. On kyllä niin kiva nähdä näitä penneleiden omistajia. Ja koiria kanssa. Spesin saatan käydä jollain tekosyyllä nappaamassa itselleni. Meni putkea ja yhtä hyppyä ihan jumalattomalla vauhdilla.... Ei vaan taida Sini luopua :) Einolla on kanssa etenmät kohdillaan, Roti nyt muutenkin mun suosikki ja Leokin paitsi kaunis myös jo varsin pätevä. Eli ihan voi tyytyväinen tähän pentulaumaan olla. Kovin samannäköisiä penut eivät kyllä ole.

Håp teki agitreenit ihan ok, mutta Ninan tokotreeneissä ei osannut mitään. Ei tunnaria (!!!), ei ohjattua (tämä ei yllätys), eikä edes ruutua. Ja merkkikin vähän sinnepäin. Hohhoijaa. Paikallaanistumisen  ja makaamisen osasi, joskin siinäkin reagoi naapurin käskyihin. Puolihohhoijaa tähän. Tekisi mieli vaan päivitellä naamakirjaa kaikella höpöhöpöllä ja jättää huominen Hämeenlinna väliin. Miksi mä en ilmoittautunut sinne agikisoihin???? Kun olisi ollut bortsumestaruudetkin :(

Torstaina olin Janitan treeneissä. En osaa valita linjojakaan. Enkä japanilaista. Mutta oli tosi kiva nähdä Pörje ja Sirpa.
Lisäksi olen treenannut hulluna tokoa, mikä ei mitenkään näkynyt tämänpäivän treeneissä. Äsken tein tunnarin pihalla ja kyllä se siinä osasi. No olihan Håpilla myös Ninan treeneissä aika kiva vire ja oli vasrin onnellisen näköinen mennessään mihin sattuu. Mites se Nina sanoikaan? Kiva, kun menee iloisen näköisenä kerta toisensa jälkeen vaikka ohjaus on mitä on...

 Sini tarkkana Ninan treeneissä.
 Saagan leipoma hieno kakku (syöminen on tärkeä osa nitä tapaamisia),
 Spes ja luoksetulon stoppi.
 Eino ja Jenni Sadun valvovan silmän alla,
 Serkkupoika Olli ja Marika.
 Root ja ruutu
 Rotin mielestä jonninjoutavat "älä tee sytykkeitä" treenit.
 Koska ruutu on niin sairaan siistiä...
 Perhepotretti.
Ja aika komea rivi agilitylapsia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti