koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Treenitavoitteet kasassa so far

Eli Hoopan tokotreenit menevät aikataulun mukaan.
Lauantaina siis koe, joka päivä on tehty ruutu, ohjattu, tunnari, z ja seuruu. Ja kaukot ja paljon metallikapulaleikkejä. Eilen musta tuntui, ettei ruudun läpi juoksuttaminen ole Håpille hyvä idea (kun ei aina mene sinne lelulle vaan jää siihen ruutuun ja lähetettäessä sitten tyhjään menee lähempään etukulmaan). Ja päätin tehdä siellä ruudun sisässä olevalle lelulle. No en muistanut tätä päätöstä ja lähetin sitten taas läpijuoksuun. Meni vähän haahuillen ok. Mutta sitten olikin ihan sairaan hieno lähetettäessä tyhjään. Eli nyt en olekaan enää varma kumpi olisi parempi...
Ohjattu paranee. Saattaa vieläkin lähteä keskelle, mutta korjaa hyvin (olen huutanut sen seis ja palkannut siitä ja lähettänyt sitten uusiksi). Tänään meni haistelemaan jotain vanhaa lihapullapakkausta (oli lentänyt Oittaan roskiksesta) ja tajusi itsekin ettei ole kapula ja zoomasi itsenäisesti sinne halutulle kapulalle. Toiseen suuntaan taisi mennä heti oikein. Z asennot palkattu tänään pienellä viiveellä ja kerran metrin seuruun jälkeen. Kaikki meni kivasti. Seuraaminen palkatta (kun kai sitäkin piti harkata). Tunnaria haisteli pitkään, annoin toisen käskyn ja toi oman. Ei nostellut vääriä. Metallin kohdalla taitaa toimia "harjoitus tekee mestarin". Eli on paljon parempi kuin viime viikolla vaikka ei toki mikään rehvakas nappasu vieläkään. Mutta ei yökkää, ei piippaa, ottaa sieltä kierrostakin ja lähtee tekemään temppuja metalli suussa. Tänään kerran suora luoksetulo, ei ihan nappiin, mutta ois siitä pisteitä tullut. Kaukoja Idan ja mun kanssa.

Illalla agitreenit ja Håp oli kiva. Vähän väsyi loppua kohti, takaaleikkaus kääntää jos ajan aika kiinni esteeseen (ei oikein lue kaukaa tehtyä leikkausta). On se niin äitinsä vastakohta että huhhuh. Suvi on ollut kevyemmällä. Tai tekee se normilenkit ja oli eilen lasten kanssa piha-agitreeneissä (Ida oli opettanut valssia kaverilleen). On ollut ihan ok, ja aion huomenna ottaa sen Janitan treeniin.
Ja kuva ei liity tekstiin. Kuvassa ne mun kaksi hautaamatonta tuhkauurnaani. Koti on edelleen ihan liian hiljainen ilman tuota isompaa tuhisijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti