koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 3. lokakuuta 2015

Marsunpoikaset

Söpöset. Mönkivät ja kai niillä jokin ajatus on, missä maitobaari sijaitsee. Kaikki kasvaneetkin. Merlet näyttävät jo pullukoilta kaikki, mustat ovat sporttisemmat, mutta on niidenkin painot hyvin nousussa. Kai jotkut välinimet pitäisi keksiä, mulla on ajatus niistä virallisista, mutta nämä menevät Roikaleena, pikkumustina ja merleinä... Hassua, että Roikale näkyy tisulla kaikkein harvimmin, mutta on yhä kaikkein suurin.
Håp on aika huolehtivainen mamma. Lasten kavereita on käynyt katsomassa, ehkä vähän ahdistuu, varsinkin, jos ottavat syliin. Suvi oli aikoinaan paljon rennompi lastensa kanssa. Mika muutti pentulaatikon tänään meidän ruokatilaan. Siitä näkee paremmin joka paikkaan (olivat tähän asti olkkarissa). Mä en ole ihan varma, onko hyvä idea, mutta mies ilmoittautui itseoppineeksi koirapsykologiksi ja kuulemma Hopsu viihtyy paremmin uudessa paikassa. Alla video pikkumustapojan aamujumpasta ruokailun kera.
https://www.youtube.com/watch?v=ohrsw4ZjBeQ&feature=youtube_gdata

Ja eihän mitään päivitystä voi ilman Vanttua tehdä. kolme rataa. Jopa yksi nolla! Ja kerrankin oli jopa ne kolme nollaa tarjottimella. Ihan itse tein ekalla radalla huonon ohjaussuunnitelman, en ehtinyt ja yksi hyppy nurinpäin. Kaikki muu hyvin. Ja rata kaksi seisoin putken edessä ja eihän sinne koira silloin mahdu... Kolmas ei ollut ihan niin jouheva, mutta oli se nolla!

 Olen nyt ottanut Håpin lenkeille mukaan, kun jotenkin tuntuu tykkäävän paluusta normiarkeen ja käytännössä asuu pentulaatikossa kotiajan. On minusta rauhaoittunut tämän takia. Mikan mielestä pentulaatikon siirto selittää...

 Nämä mustat ovat kuin eläintarhan "killer whalet" väritykseltään.
Tyttömerlet ovat vaaleammat ja ehkä inasen rusehtavaan vivahtavat väritkseltään. Poika on selvästi harmaampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti