koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 26. toukokuuta 2012

häirikkö

Olemme hurjan taitavia Håpin kanssa. Saimme kait jokaisen joukkueemme jäsenen suorituksen häirittyä. Ja ihan meidän perussetillä!
Eli meillä oli joukkuetreenit. Hyvä oli treenata, noin varovaisesti arvioiden en tämänpäivän perusteella ihan laita joukkuettamme kirkkaimpien mitalitoiveiden joukkoon! Mutta oli meillä kivaa ja sain muutaman kivan kuvankin.
Håp teki oikeastaan kaikki avo liikkeet. Palkka noin keskimäärin joka toisesta ja kaukoissa helatiden (jos oli aihetta). Liikkeestä maahan hyvä, paikallaanmakuu hyvä, liikkeestä seis kääntyi hieman mun mennessä taakse, noudossa heitin kapulan kehänauhojen ulkopuolelle ja ei heti löytänyt. Luoksetulo Håpiksi hyvä. Hyppy ei lähtenyt heti, pitää viritellä siihen ja tehdä nyt ensi viikolla useampi hyppy. Vaikka sitten suoraan palkalle. Kaukot on ahdistus, nyt koitan keksiä miten saisin sen tarjoamaan sitä istumista. Ja tyhjennän sen anaalit (veti peppuaan tänään, mökillä ja ilman hanskoja en suostu :)). Seuraaminen saisi olla tiiviimpää, mutta ei ollut kait ihan huono? Muut eivät olleet ihan niin taitavia häiriköimään, eli Håp ei häiriintynyt juurikaan muista.
Laitetaan kuvia myöhemmin.
Suvin kanssa pitäisi nyt laittaa ylös muutama treenattava asia
- keppien päässä valssi ainakin
- 180 asteen ja 360 asteen pyöritykset tai käännökset
- pikkaisen kontaktien vahvistamista

Suvi ei juurikaan ole treenannut. Teki kotona tänään Håppia paremmin ne kaukot... (siinä vieressä oma-aloitteisesti. Joskus musta tuntuu, että Suvi vaan on parempi koira ihan kaikessa!).






 Nämä kuvat ovat siis tokotreeneistä..Yllä olevassa kuvassa mukana noutokapula. Håp haki sen ihan itse ja rallatteli... Ja kuvissa mukana vähän joukkuekoirien kavereitakin (Nadjan Flow pentu, Vuokon setteri. Sheltti on Hippi ja ruskea bc Tiinan Miilu).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti