koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 21. toukokuuta 2012

kilpaileva tokovalmennus

Hansku sai paikan tokokisoihin ja oli lähtenyt Masalaan treenaamaan. Paikalla ei ollutkaan kukaan ja samalla hävisi jonnekin Leon tokotaidot. Musta on upeaa, että näillä taidoilla kasvattaja voi olla avuksi??? Eikun meidän pihalle treenaamaan. Ei niistä treeneistä sen enempää, Hansku perui paikkansa ja odottelee kesäkuun alkua...
Meidän perheen koirista treenasi tänään Hertta paikallaoloa Leon kaverina. Sillehän ne treenit onkin tosi tärkeät. Oli Hertan elämän toinen paikallaanmakuu. Meni maahan ja pysyi ehkä 30 sekuntia. Mutta oli tosi tärkeän näköinen koko sen ajan. Muuten mulla on aivan liikaa hommia just nyt ei vaan mitään kunnollista ehdi. Koirien sapuskakin oli loppu, söivät asiakkaalta saatuja pehmopusseja ja lazikazia (jäi Manun viimekertaisesta puolen vuorokauden visiitistä).
Yhdellä tallilla tänään koirat (Håp etunenässä) yrittivät tehdä lemmikkikanista kanipaistia. Muilla talleilla metsästysHåp juoksi tarhoihin nippasemaan hepoja nenästä. Yhden siilin pyöritti kotimetsässä taas metritolkulla eteenpäin.Pitäisi treenata jotain hyödyllistä. Meinasi vain mennä hermot, kun yritin nopeaa istumista sisällä kauempaa ja toljottio taas idiootin näköisenä ekalla yrityksellä ja ei noussut ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti