koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 7. toukokuuta 2012

ihanaa koirat, ihanaa

Eilisten tokottelujen jälkeen hyvät aksatreenit Niemen Anun johdolla. Håp teki saman radan kuin Suvi, tosin pätkissä ja 40 sentin rimoilla, mutta oli ekaa kertaa ihan samoissa treeneissä ja kivasti meni.
Tänään oli pikkaisen töitä ja senjälkeen Turkuun treenaamaan. Jaakko sai loppuviikoksi hyvälle tuulelle :). Suvi otti muutaman riman aluksi alas, mutta niin vain repäisi lopuksi 33 esteen radalla nollan! Ja mun pitäisi koittaa laittaa vaikka saksalainen niiden pakkovalssien tilalle edes joskus, toimi hyvin.

Suvin jälkeen Håp teki saman radan ja pääsi tokavikalle putkelle asti!!! Siis pätkissä, mutta aika pitkissä pätkissä ja ekaa kertaa radalla 55 sentin rimat. Hyvin hyppeli,Uskomatonta, että sen kanssa voi tehdä vaikka mitä ohjauksia ja lukee ne kaikki? Varmaan tipun täältä leijulandiasta kohta. Ja pikkuHåp mm. haki kepit, vaikka oli vaikeahko kulma ja pujotteli ikäänkuin ihan osaisi pujotella!

Ja joinakin päivinä sitä saa makeaa mahan täydeltä. Håp debytoi möllikisoissa Lohjalla. Mölliradaksi ihan haastava, pentu meni ihan kuin treeneissä. Ekalla yrityksellä (tämä laskettiin tuloksiin) yksi rima. Toinen yritys nollalla. Ei ollut kamalan noppee, mutta ei nyt ihan lapamatokaan. Ja osaa vielä kontaktit.... Mutta ei osaa sitä remmiä hakea kuin Suvi, eli molemmilla radoilla remmi jäi kisaradalle:D. Roti voitti- hyvä Satu, ollaan me vaan päteviä T&T tiimissä!!! ja Hopsukka kakkonen. Rotin A ei ihan valmis, ekalla aikamoinen loikka ja tokalla aika persoonallinen otan kontaktin sekä neljällä tassulla että varmuuden vuoksi kyljelläkin...

Jenkkityylisen agilitypäivityksen jälkeen pitkä puhelu Lentsun kanssa. Mä en saa irtokarkkeja ennen tiistaita, ja mun pitäisi tehdä sitäennen kaikki tokoliikkeet pilkottuna, ei yhtään kokonaista. Toko-on-kivaa projekti on aika vaikeaa. Mutta yritetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti