koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

suuret saappaat

Hurraa suoritti Prix St George radan illan rataharkoissa. Samalla tyylillä kuin treeneissä. Aika monta rikettä, mutta kiltisti teki mitä osasi :). Ihan melkein iski ratsastusinnostus.... (Luokka oli siis vaikeampi kuin meidän osaamistaso, mutta jostain ne kiksit pitää saada). Ei muuta kuin ratsastamaan ylämäkeen ja kootummalla hevosella. Domare jopa ihasteli hevosen temppujen osaamistasoa puutteelisesta kokoamisesta huolimatta. Ja kehui hevosen tekevän iloisen näköisenä temppunsa.

Ja toinen, joka astelee liian isoihin saappaisiin on Håp, joka oli valittu KKK:n tokoSM joukkueeseen. Hui. Rehellisyyden nimessä myönnetään, että pätevämmät eivät halunneet, mutta täytyy nyt tsempata, ettei nolata koko joukkuetta... Kiitos Lentsulle valaisevasta puhelinneuvonnasta.

Siinä ne. Håp treenannut eteenmenoa? juoksemalla toisen pennun kanssa pellolla. Isohko akitapentu, joka varmaan hajoitti kasvavat luunsa yrittäessään pysyä juoksevan bc:n perässä. Aamulla metallin nostelua, kiltti koira ei enää sylje sitä vaan tuo hyvin sivulle ja pitää. Kaukoja pikkaisen ex tempore esim. kesken leikin. Samainen akitapentu ihmetteli, miksi Håp repii hanskaa palkaksi- katseli aikansa ja yritti sitten haistella hanskaa ikäänkuin katsoen, voiko sen syödä. Aika söpö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti