koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 31. toukokuuta 2012

viimeistelytreenejä

...ja ne jatkuu. Lentsulassa päähuomiot
- sivulle tulee paremmin
- seuraamisessa vähän irti, mutta kontakti parempaa
- nouto hyvä
-maahan pitää mennä nopeammin, ei "tipu"
- seisominen liikkeestä ok, mutta stopit luoksetulossa huonot. Nyt ne tehdään pallonheitolla kierroista ja luoksetulot pitkillä matkoilla
-hyppy oli luokattoman huono. Erikseen istumisesta paluuhyppyä ja itse hyppyä joko hyppynoutona tai lelua heittämällä
- kaukot jos mahdollista vielä hyppyäkin hunommassa jamassa. Nyt tehdään tuhat toistoa läheltä istu-maahan "hyppäämällä". Istu pelkällä sanalla kauempaakin.
Nämä muistui nyt mieleen. Ylppärijuhliiin henkinen valmistautuminen on väsyttävää, fyysinen jää huomiselle. Niin monta alle kuuden tunnin yötä takana, ettei se vähäinenkään kapasiteetti oikein toimi. Toisaalta tänäänkin ollut oikein hauska päivä, ja ostin matkalla kaksi kakkukupua, eli on tänäänkin jotain tehty.


Aksatreenejä Suvin ja Håpin kanssa Ellun kera. Omie oli ihan kone, Suvikin varsin pätevä. Håp nyt ei ihan loistanut. Joskin osasi niitä keppejä kyllä kohtuu kivasti. Olkoon nyt tokoässämmiin asti aksatauolla (ainakin lähes).

Illalla otin hallin pihalla hyppyä. Håpsukalla oli paljon virtaa ja meni hienosti frisbeelle ja hyppynoutokin toimi. Miniseuraamiset ja ma-istu läheltä. Kerran pelkkä istu kauempaa.Lopuksi päätöntä juoksemista Flown kanssa (sitäennen meni miljoonaa Suvin kanssa pellolla).

Oikein hauska päivä, riittäisköhän sen kertominen tarjoiluksi lauantaina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti