koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

lahjattomat treenaa

... ja tosi lahjattomat monta kertaa. Håp aloitti aamunsa ansaitsemalla ruokansa tokotreenillä. Ei osannut kaukoja ja lopulta mulla meni hermot. Työnsin pyllyn kerran maahan rumasti ja sen jälkeen joka istu komennosta juoksi karkuun. Ei siis kovin toimiva systeemi. Pieni tauko ja uudella, positiivisemmalla asenteella takaisin treenaamaan. Palkkasin kaiken, melkein jo sen kun katsoi mua. Ja palkkana possunfilettä. Positiivisempi asenne toimi, teki tällä kertaa kaukot aika kivasti noin metrin päästä. Teimme kaikkea muutakin ja muu toimi jo aamutreeneissäkin.
Tämän jälkeen vielä pariin tai ehkä kolmeenkin otteeseen pikkusetit. Kovin pitää itse olla innostunut, että saa tuon Hopsukankin innostumaan. Ja ei saa sanoa rumasti... (miksi, voi miksi mä en tehnyt Hertan kanssa tokoa????, riiseni ei tarvi psykologiaa). Mutta teimme siis niiden ahdistuskaukojen lisäksi ruutua (tästä tykkää), noutoa (heitto välillä hukassa ja kerran ei tuonut sivulle), luoksetuloa stopein (aika hyvät tänään), liikkeestä seis koko liikkeenä kerran ja monta kertaa seisomaan suoraan ja mä tallustelin ohi ja takas, seuraamista (ei ole oikein hyvä).
Illalla vielä Suvin agitreenit (Tampereen pujottelukohta, tänään en saanut virhettä vaikka kokeilin eri variaatiot). Mutta sain toisenlaisessa ex tempore kohdassa Suvin ampumaan putken sijasta hypylle x kertaa. Ja keinulla täräytti kerran toisen etujalkansa (mulla oli namit valmiina, kun treenasin itsenäistä keinua mun ollessa kaukana takana). Kertaalleen Nadja kommentoi meillä olevan Suvin kanssa keskinäinen kiljuntakilpailu... (tämä siinä ampuu mihin sattuu kohdassa).
Håp teki jotain pientä, kepit paremmin vaikka ei virheettömästi sentäs. Hyvin ampuu frisbeelle, voikun menisi sillä vauhdilla muutakin. Keinulla kokeilin paukauttamisen palkkaamista jo siitä kun aloittaa painamisen alas. Nopeutti ehkä keinuakin?
Ja lopuksi tokohyppyä. Palkkasin pari kertaa sen istumisen. ja sitten jätin vinoon muutaman kerran istumaan ja piti hypätä takaisin. Hyvin osasi.

Kaiken treenaamisen lisäksi Håp päätti lähteä joko paimentamaan kanadanhanhet rantaan takaisin tai hakemaan lintupaistia. Metrin päässä linnuista (oli aika kaukana rannasta silloin) tuli pupu pöksyyn ja ui takaisin rantaan ilman lintuja :D. Linnut eivät olleet moksiskaan. Lisäksi kunnon metsälenkki ja pikkupeltorallattelut. eiköhän taas nuku hyvin.

Alla olevassa kuvassa tokopentujen agiäiti kokeilee millaista siellä ruudussa on maata könöttää. Hyvin sujuu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti