koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 4. toukokuuta 2012

kepit

Håp osaa kepit! Ei kyllä osaa hakea vaikeista kulmista, mutta menee kohtuu itsenäisesti riippumatta missä mä olen. Ja tarjoilee mieluusti sekä keppejä että puomia. Itse asiassa tänään jätti mm. putken viisi kertaa väliin ja kävi tekemässä sen puomin. Sai muuten itse jäädä kauas!! Samoin hypyistä ei nyt just ole niin väliä, mennäänkö niitä, jos kerran voi mennä kepeille. Kaikkea ei siis voi saada :D. Toivottavasti maanantain mölliradalla on vain keppejä ja puomiesteitä? (saattoi tosin lukea jotain ohjeissa, ettei kepukoita olisi ollenkaan...)..

Koska se ahdistava tokokoe on sunnuntaina on tehty niitä avo(kas) liikkeitä. Kaiken se osaa, mutta osaako olla palkatta, osaako ohjaaja olla nykimättä, ymmärtääkö ohjaaja puhuttua puhetta jne. jää nähtäväksi. Mennään uudestaan, jos ei sunnuntaina osata.

Ja Håpin huutaessa radan varrella Elsan mennessä Suvilla Sepon treeneissä (alkaa näyttää hyvältä, samoin Idan ja Rosson viipellys) kerroin pennelille, että sitten saa huutaa, kun menee nopeammin kuin äiti. Hiljeni heti. Kuvassa Suvi 7 viikkoa.
Hurraa ollut Jennyn kurssilla kaksi päivää (Tuusulaan kello seiskaksi molempina päivinä, ratsastus siis 7-8 aamulla). Aikainen lintu lieron nappaa? Meni melkein kivasti. Ensi viikolla reteesti ilmottu heppa pyhään yrjöön rataharjotuksissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti