koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 12. toukokuuta 2012

Jyväskylä

Laitetaan vielä kuva Idan tekemästä Suvi esitelmästä koulussa. Posterista käy ilmi kaikki tärkeä. Kuten bc:n rotuominaisuudet (paimenkoiria), Suvin luonne (itsenäinen ja helppo kotikoira), saavutukset (monta voittoa), muut meriitit (kaksi pentuetta, joista molemmista harmittavasti kuollut yksi pentu- tämä siis lukee myös tässä esityksessä). Hieno oli!

Vähän kutistettu toptiimileiri (halusin äitienpäiväksi kotiin ja tulin tänne tunti sitten sotkuiseen taloon-melkein lähdin takaisin J:kylään).
Eilen knock-out kisa. Aika turhanpäiväinen noinniikuin valmennusleiripuolelta, mutta muuten hauska. Håpkin meni, oli ekalla yrityksellä muuten pätevä, mutta ei osannut keppejä. Toisella yrityksellä irtosi kivasti.... (eikä vieläkään osannut eka kerralla keppejä:)). Ei muuten osannut niitä keppejä joka kerta tänäänkään, kun menin sillä lounastauolla. Teki kuitenkin monta muuta asiaa kivasti, 60 senttisistä hypyistä tuli välillä ali. Lisäksi Håp teki hauskatokoa, kun löysimme tenniskentän vierestä tennispallon. Luoksetulon stopit on tosi löysiä, nyt sitten heittelin sille palloa terävöittääkseni niitä. Seuraamista muutama askel ja jotain muutakin pientä. Muuten Håp on kiva matkakoira, nukkui toisella sängyllä onnellisena pää tyynyllä Suvin nukkuessa lattialla.
Suvilla tänään Juhan ja Jarin treenit. Nyt ei saatu Jarin radalla draamaa aikaiseksi. Pakkovalssiin ohjasin monta kertaa huonosti ja meni pitkäksi tai jopa putkeen monesti, täytyy olla niissä huolellisempi. Nollalla lopuksi.
Juhan radalla saatiin ahaa elämys. Jos sanon sille ennen pyöritystä Suvi, pidän katseen koirassa ja käden matalalla ja vielä sanon hyppy- ei tökkää ollenkaan. Nyt täytyy vain muistaa kaikki tämä. Juhankin rata aika kivana nollana. Radat oli ehkä helpompia tällä kertaa kuin viimeksi, mutta keskittymällä (ohjaaja siis)tuo kultainen äitikoira kyllä menee mukavasti tällä hetkellä.
Fysiikkatreeneissä tuli kehuja juoksutyylin paranemisesta!!! (kun aloittaa tarpeeksi alhaalta ja huonona- pienikin edistyminen huomataan:)). Todennäköisesti olen taas huomenna kipiä...
Päälle vielä mukava psyykkaussessio- antoisa vuorokausi. Mukava olisi ollut jäädä kylpylään lillumaan ja huomenna kisaamaan. Nyt vaan halusin enempi kotiin.

1 kommentti:

  1. ja vasta äsken tajusin, että mun olisi pitänyt tehdä saksalainen siihen Jarin pakkovalssikohtaan...

    VastaaPoista