koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 5. kesäkuuta 2012

agikaukot


Jaakon mukaan Suvi "stick around" vain, koska se tykkää agilitystä ja mä annan sille siihen mahdollisuuden. Muuten olisi varmaan jo lähtenyt hakemaan jotain muuta...Siinä päivän analyysit.
 Mökillä yö episten jälkeen ja ruohonleikkurin kanssa neuvottelua. Pystyi leikkaamaan vajaa neliön. Sitten sammui ja piti putsata ja käynnistää uudelleen. Sain ehkä 200 neliötä 1000 tarjolla olleesta leikkaamattomasta nurmesta leikattua. Koirat tykkäsi, kun saivat touhuilla mitä halusivat.
Håp ei tänään osannut luoksetulon stoppia. Tulivat Suvin kanssa vieretysten ja ilmeisesti Håp oli päättänyt olla mun luona eka. Äitinsä stoppasi hienosti kädenheilautuksella (myöhemmin kävi ilmi, että Iris on joskus heitellyt sille palloa...). Mutta olipa vauhdikkaita ne luoksetulot! Pysähtymistä vahvisteltiin sitten metsälenkillä, puidenkierroilla ja vaikka missä. Pallonheitolla puunkierrosta on hieno, ilmeisesti siellä ässämmissä ei saa kierrättää matkalla?
Seuraamista. Tämä ei ole edes treeneissä kympin arvoista. Tänään osasi noutaa, osasi pysyä seisten paikallaan mun vaeltaessa taakse, osasi mennä maahan ja osaa edelleen ne kaukot eri variaatioilla. Oikeastaan musta alkaa olla aika kiva mennä sinne Kuopioon. Huomenna ajattelin ottaa liikejärkässä ja käydä siis hallilla illalla. To jotain pientä ja pe ei ehkä mitään...(no varmaan otan pikkukaukoja).
Kun olen touhuillut kaikenlaista, mulla taitaa kyllä olla pari tosi pitkää työpäivääkin (oli niitä hommia tänäänkin, osui vaan monta kivaa työtä tälle päivälle).

Alla kuva pihan pensaasta. Ei ole koskaan kukkinut yhtä hienosti.

 

Oli jäänyt julkaisematta eilen kirjoitettu osuus, laitetaan se kanssa.

Ex tempore päädyinkin Lohjalle epiksiin paimenien kanssa, kun alunalkaen piti mennä Rosson kanssa KKK:n kisoihin.
Håp on kultainen, ei se oikein toisella kierroksella muistanut missä siellä kontaktilla pitää pysähtyä (jäi ylös), ekalla yrityksellä kohtuulliset kontaktit. Loppusuora oli vaikea ohjata sekä Suvilla että Håpilla, Håpilla kokeilin kahta eri versiota- molemmat huonoja. Ekalla radalla Håpille yksi kielto, kun en ohjannut A:n jälkeistä hyppyä. Ja vähän sellaista mennään nuorella koiralla hopsansaa menoa. Tokalla hyppäsi vikan nurinpäin. Rimat näyttäis pysyvän hyvin?
Suvi kirmasi hienoilla kontakteilla irroten väärään putkeen ja suvittaen loppusuoran. Kyseessä siis möllirata :).
Mutta se päivän hienoin asia on, että ne Hopsukan kaukot pelittää edelleen. Teki kahteen otteeseen kisapaikalla hyvästi!. Ja ollaan niitä tehty kotijuttuinakin (lähinnä pupuhyppäämällä). Sitä hyppyä en vielä väsännyt kotiin, tarttee käydä hallin pihalla kokeilemassa muutama kerta ennen lauantaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti