koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 9. kesäkuuta 2012

TokoSM

 Linkki Pörjen videoon:
http://www.youtube.com/watch?v=co49tRjkF5A&feature=youtube_gdata

Linkki Suvin videoon
http://www.youtube.com/watch?v=M6_PCVx7X1o&feature=youtube_gdata

ja kun niin innostuin linkittään, laitetaan koutsinkin video. Lupaa en ole keneltäkään kysynyt...

 http://www.youtube.com/watch?v=WvVZeaszSg4&feature=youtube_gdata&fb_source=message
Mukava päivä. Meidän joukkue Jessicaa lukuunottamatta starttasi aamupäivästä kaikki.
Håp pysyi maassa kovin kuikuillen. Ekassa setissä kauhean tuntuista seuraamista. Huonoa se oli videollakin, mutta ei ehkä ihan niin kamalaa kuin miltä tuntui. Maahanmenossa katteli naapurikehää ja stoppasi jonkun muun käskyllä. Nouto ok ja hypyssä stoppasi takaisintullessa ja kivasti paikaltaan yli kakkoskäskyllä... Toka setissä kaukot nollille, muuten meidän perustouhua. Kivasti toinen tuomari kommentoi yhteistyötä, jäi hyvä mieli. 135,5p. Paremminkin olisi voinut mennä, mutta opittiin paljon. Lisää intoa yhteiseen tekemiseen, häiriöharkkaa ja treeniä. Kyllä se tästä.
Paras Suvinlapsen suoritus oli Pörjellä, joka Sirpa kartturina sai 178,5p ja oli lopputuloksissa 9. Laitetaan tästä illemmalla linkki myös. Olipa mukava nähdä, kuinka hienosti Pörje kulki!!!
 Tässä joukkueemme tähti Tiina ja Miilu. Huomaa ohjaajan iloinen ilme.
 Ja kuten kuvasta näkyy, tokokisoissa on ihanaa. Superketyni Hansku. Pieni tarkennus eiliseen, Suvinlapsia oli kaksi joukkueissa. Spes ei ollutkaan ja Leo oli varakoirana.
Hippi ja Nadja.
Vuokko ja Sinda nautiskelevat. Aavistuksen hyytynyt hymy (ihan turhaan).

Håp saisi pysähtyä napakammin. Sirpalla oli kokeiltu (ei tosin kuulemma kovin onnistunut?) idea. Minusta ihan lyömätön. Sidotaan koira pitkällä narulla maitohinkkiin kiinni. Kutsutaan ja narun loppuessa ajoitetaan se stoppi siihen... Jostain syystä ei kuulemma tuottanut toivottua lopputulosta (vuonna kivi ja kanto kokeiltu, Pörje opetettu modernein tekniikoin eli mihin lienee kiinnitetty se naru;D).
Treeni-into kasvoi taas ja kotona on väsynyt pentu. Hyviä matkakumppaneita Leo ja Håp olivat.
Ainiin. Ida osti Flown kolmen tonnin sopuhintaan (sopi kaupasta ihan itse...). Kun ehdotin, että koira jäisi Nadjalle temppukouluun (jotta lapsi saa rahat kasaan ja Flow oppisi temppuja), Ida sanoi haluavansa kouluttaa koiransa itse. Näin meillä :).

1 kommentti:

  1. Voi jee tuota meidän kuvaa ja etenkin Miilun kärsivää ilmettä :D
    Kiitti kivasta päivästä, meidän pitää tehdä kokoontumisajo-treenit joukkueen kesken, jotta kaikki saa kisakirjansa takaisin :)

    t. Tiina & Miilu
    http://miimukka.blogspot.com/

    VastaaPoista