koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 14. kesäkuuta 2012

valmiina

Hyvänmielen viimeistelytreenit. Pikkuisen putkenpään ohikuljetusta, puomi/putki erottelua, kontakteja, takaakiertoja, välistävetoja ja pyörityksiä. Kunhan pidän käden alhaalla ja katseen koirassa niissä pyörityksissä kaikki sujuu. Ja putkenpään ohi ei vetämällä, jos ei ole pakko... Suvi oli superinnoissaan!

Ja Håp teki keppejä (hienosti, teimme ihan normikeppejä, mutta helpoilla sisäänmenoilla ja en irtoillut kovin kauas). Vauhtikin kasvoi varmuuden kasvaessa. Puomia ja erikseen puomin paikkaa. Keinulla ekaksi paikkaa pamauttamalla ja sitten kolme kertaa koko keinu (kerran näistä juoksi läpi, kaksi super). Välistävetoja, nämä olivat vaikeita. Takaakiertoja hyvin. Mulla on ehkä tyhmästi sama kierrä käsky sekä takaakiertoon että puiden kiertoon. Tänään ekalla yrityksellä kiersi koko esteen. Ja pakkohan mun oli kokeilla puomi/putki erottelukin. Ehkä vahingossa meni kerran putkeen oikein ja kerran puomille oikein. En toistanut.

Kotia ajoi onnellinen ohjaaja. Tänään oli sellainen agilityn kaikki onnistuu-päivätreenit! Nyt siivoamaan auto ja pakkaamaan huomista varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti