koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

viimeistelyt

Metsälenkillä (osittain juosten, koska uusi vaakani on kertonut mun olevan kolmasosalta pelkkää rasvaa) Håp teki stoppeja. Eipä tehnyt montaakaan hyvin (pallo lensi joka stopin tapaisesta).
Muu liikunta käsitti russelin juoksuttamista töissä ja aamulla touhuilua tallilla. Illalla tein liikejärkässä. En sitten jaksanut lähteä hallille ja hypyn virkaa teki pituuden palikoista kasattu hökötys (toimi). Metsässä oli puskissa joku eläin, joka toimi luomuhäiriönä. Seuraamisessa pientä kuikuilua sinne mettään ja sivuirtoamista, mutta pysyi se siinä suht lähellä. Maahan hienosti. Noudossa heitin palikan ihan sivuun, haki hyvin, toi metrin päähän ja pysähtyi palikka suussa tuijottamaan metsäpuskaa. Siitä kakkoskäskyllä edelleen palikka suussa sivulle :). Hypylle meinasi karata ilman lupaa, hoksasin ajoissa ja sain pidettyä sivulla. Sitten tarvikin kaksi käskyä, mutta muuten hieno hyppy ja takaisinpaluu.

Palkkaus namein ja hihkumisin. Ja hyrrää joka väliin.

Tokasetissä hieno liikkeestä seis, hyvät kaukot tosi kaukaa (ei pompannut istumaan, mutta nousi ja malttoi odottaa maahan käskyäkin), luoksetulon stoppi vähän valuva, mutta kivasta vauhdista ja pysähtyi! Pikkasen petrausta ja ei tarvi lauantaina hävetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti