koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

yo


Lisäys: Illalla Håp treenasi tokoässämmiin. Muistisäännöllä ässämmänhyppy ( seuraa, maahan liikkeestä, nouto ja hyppy) sarja ekaksi ja sitten suomen kennelliitto (skl) eli seis, kaukot ja luoksetulo. Ei oikein häiriöitä, mutta meni aika hyvin. Ensimmäinen setti keskeytyi, kun en löytänytkään hyppyä ja kapula oli autossa. Hyppy löytyi pikkuetsimisellä ja kapula haettiin. Seuraaminen oli tässä uusitussa setissä parempaa, ekassa edisti ja oli vähän irti jalasta. Maahan tarvi kaksi käskyä? oho. Ensimmäisen yrityksen maahan oli hyvä (huomasin siis siinä vaiheessa kapulan olevan autossa...) Hieno nouto ja lähes täydellinen hyppy. Maksakakkua ja frsibeetä (oikean väristäkin frisbeetä vielä). Sitten tehtiin toinen setti. Kääntyi mun mennessä seissistä taakse. Hienot kaukot!!!!!! ja ok luoksetulo, ei kaarrattanut, mutta saisi pysähtyä napakammin. Olin aika tyytyväinen? Lopuksi vielä hyppyä frisbeelle ja istumaan mihin sattuu esteen taakse ja siitä overilla sivulle. Hallin sisällä kaukojen esittely Sallalle, taas aikas hieno. Sitten vähän istumisen tarjoilua, pupuhyppyistumaahanmenoja. Sisällä olevaa hyppyä frisbeelle. Pääsi ekalla kerralla karkaamaan yli ilman lupaa, täytyy olla tarkempi. Keppejä.... (eiks nekin kuulu tokoon).

Ja Suvilla Anun Tienhaaratreenit. Vielä pitää mun laihtua, että ehdin paremmin niihin kilometrin päässä oleviin takakiertoihin. Ja ehkä Suvi ei saakaan laihtua, kun en pysy edes läskipallerokoirani vauhdissa. Kivat treenit, hyvin irtoo Suvi, mutta tulee myös kovastakin vauhdista esteeltä pois, jos sanon Suvi (älä siis sano mitään, jos ei ole pakko). Ei kylläkään sitä nolla tehty, eli vähän jäi hampaankoloon. Ihan lopuksi tein Rossolla ja pääsin nollalla esteelle 18. 36 estettä oli tarjolla.


Ylioppilasta juhlittu, koirat saivat olla autossa lähes koko päivän ja Håpilla riitti virtaa illalla. Suvi oli syönyt meidän ollessa koulussa kilon kaksi pikkuleipiä (äitini tekemiä). Hyvin olivat maistuneet. On taas pyöreä kuin tynnyri ja ripulilla yön. Jätin sitten agikisat väliin, osittain ripulin takia ja osittain siksi, että vanhempani ja siskon perhe oli vielä meillä.
 Mutta juhlat olivat kivat, mukava tavata sukulaisia ja ystäviä.


Tallilla aamulla Håp teki tokotreenit no2 tälle päivälle. Aamulla teki kaukoja ruokansa eteen. Tallitokoissa luoksetulo kaukaa ilman stoppia, kierrosta stoppeja useita kertoja (hyvät, kunhan lähti kiertämään), innostusmaahanmenoja (ei ihan vielä tipu), seis liikkeestä kerran pallopalkalla, seuraamista.Sai kehuja tallikavereilta (kaheliksi pennuksi se on tosi taitava ja tottelevainen). Parhaiten osasi hyrrän.
Eilen ehkä kaunein Håpin elämän kommentti oli Millalta, joka totesi että Håpin nähtyään haluaa kysyä mitä rotuja siinä on, jotta saisi itsekin samanlaisen :)
Alla olevassa kuvassa lapset ja Rosso katsovat barbivideota. Taitaa olla mielenkiintoinen.
Vielä olisi päivän epistolassa agitreenit illalla (ainakin Suvilla, jos ei enää kuirulla silloin). Lenkillekin pitäisi lähtä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti