koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 30. lokakuuta 2012

hiljaiseloa

Flunsassa, niin ei jaksa kirjoitella. Toisaalta, kun en saa yskältä nukuttua niin voin ihan hyvin päivitellä treenikuulumisia.
Viikonloppuna lauantaina lapset kirmasivat epksissä. Elsa Suvilla (nolla) ja Rotilla (hyl). Vei Rotia rauhallisesti. Tulihan siellä sen sata virhettä, mutta koira meni ihan järki päässä koko ajan ja ei pomppinut lapsen päälle+ otti kaikki kontaktit... Ida kipsutti Rosson ja Håpin kanssa. Molemmille hyl (Håp hyppäsi nurinpäin hypyn ja Rosso saman hypyn takaisin). Taisi Håp mennä jonkun hypyn ohikin. Mutta hyvin lähti pentukoira toisenkin ohjaajan mukaan. Sitähän ei (jos muistan oikein) ole oikein muut ohjanneet kuin minä.Idan päivän kruunasi kisojen jälkeen Jarin Robilla juostu rata. Robi oli kyllä aika super. Meni lapsen kanssa tosi hienosti, ei lähtenyt saa käskyllä kontakteilta ollenkaan pois, vaan odotti tule käskyä. Meni paljon hitaammin kuin Jarin kanssa, silti olematta hitaan näköinen. Sovitti vaan vauhtinsa lapsen mukaan. Aika mainio pari! Menin mä Hopsukallakin saman radan kisojen jälkeen ja meni aika hyvin, joskin otti kaksi kertaa puomin ylösmenon....

Sunnuntaina aamu mökillä (yön aikana sisälämpötila sentäs nousi plussan puolelle:)). Sieltä Elsan junnualuevalmennukseen (Rosso oli ollut kiva) ja Susanna Malmströmin luo koirista kuvia ottamaan. Otti kyllä kivoja kuvia! Alla Håp hyppää maastoestettä.
Maanantaina junnutreeneissä (Håpin tälläkertaa). Meni taas iloisesti sinne tänne. Mutta ehkä jo sihtasi paremmin niille esteillekin. Mutta Håp pitää opettaa kääntymään tiukasti. Ei tainnut kyllä kukaan koirista siinä kohtaa kääntyä hyvin, mutta ei kyllä kääntynyt Hoppikaan.

Suvilla tiistaina Satulinnatreenit. Sehän on nykyäään ihan onnessaan päästessään treeneihin, kun on ollut vähän paitsiossa Håpin aloitettua kisaamisen. Mun keskittymisessä vähän sanomista, mutta meni se lopuksi nollalla 30 esteen radan. Yhdessä kohtaa pitkillä kaarteilla, muuten aika kivasti.

Ja on Håp tehnyt tokoakin. Kaukoissa välillä ennakoi, mutta luultavasti nyt osaa kaikki vahdot ihan suullisillakin komennoilla. Upp välillä vähän hukassa (istumisesta seisomaan). Ruutua ei edelleenkään tajua. Menee siis, jos käyn näyttämässä ekaksi, mutta ei mene heti alkuun tyhjään ruutuun. On kyllä oppinut sihtaamaan niitä tötteröitä, mutta ei tajua, että pitää mennä sinne tötteröiden keskelle. Tunnaria tehty aivan liian harvoin, mutta on tainnut tehdä sen aina oikein, kun on tehty. Istumista paikallaanoloharjoituksena pitäisi muistaa vahvistaa. Seuraamisen variaatioita on tehty. Tuntuu vaan olevan heikosti tarjolla tokokisoja...

Håp pitäisi saada näytelmiinkin. Musta se on vaan niin kauhean laiha ja bordeskollieksi ruma, että ahdistaa jo etukäteen.

1 kommentti:

  1. Muistin virkistyksesti, että minä olen ohjannut Hoppaleenaa. Palkintojenjaosta on oikein videomateriaaliakin :D

    VastaaPoista