koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 13. lokakuuta 2012

KKK kisat

Eka rata (helppo) alkoi hyppy-puomi. Jätin koiran ja menin pitkälle puomin viereen. Halusin pysähtyä kontaktin viereen ja olinkin siellä odottelemassa Hooppaa- joka pysähtyi alastulolle, kun mun liike loppui ja valui siitä oikeaan paikkaan. Kiitos Sadulle, kun osasi analysoida miksi sen teki.Loppuradassa ei varmaan ihmeitä, meinasi valua taas pituudelle väärinpäin-ruma huuto ja jatkettiin oikeaa rataa. Nolla, vaan ei kovin noppee.

Toka radalla päästin sitten pituuden ohi taas sillä mun taivaita sylevällä ohjauksella. Uudestaan ja liian tiukasti putkelle, jolloin meni väärään päähän. Mutta siitä eteenpäin oli super. Kontaktit hyvät (uskalsin vedättää, kun hylly alla). Ja kepeiltä irtosin tosi kauas ja pikkukoila pujotteli hienosti loppuun asti. Hieno Håp!!! (ja en tainnut muistaa, että tulihan siellä yks rimakin tällä radalla).

Hallin pihalla seuraamisesta istumaan. Tais kerran tehdä heti oikein. Ja hyppynoutoa. Tämän se kait osaa, joskin Roti harkkaamassa vieressä oli ihan hyvä häiriö :D.

Yritin ottaa juoksukuvia. Juoksivat kyllä, mutta ei yhtään oikein hyvää. Tässä Roti odottaa Sadun "mene" lupaa.

Mä olen taas uudestaan herännyt henkiin. Klipattuna jaksan ihanasti...Ja pääsin mökillekin.

Omasta mielestään Rosso on bordeskollieita nopeampi. Tässä tyylinäyte.
Mökillä. Håp palkitsi itsensä jollain sontakierimisellä ja joutui kotona pesuun. Ei tykännyt (siitä pesusta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti