koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 4. lokakuuta 2012

Lapsikoirat aksaa

Toinen menee kovaa, toinen menee ohi, toiselta tippuu rimoja ja välillä toiseltakin, yksi pujottelee vain kepit käskyllä, toiselle pitää sanoa pujo, kaukaa ohjaamalla toinen rikkoo renkaan, kumpikaan ei osaa hosupetteritakaaleikkausta muurille. Eivätkä osaa takaaleikkausta A:llekaan. Mutta olivat ihania silti.
Note to self: viikonloppuna vain perusohjausta, katso niitä hitsin koiria, älä hosu. Käsistä ei ole niin väliä, heilumisen näytti kestävän kumpikin.

Päivän aikana Roti meni nuuskimaan ekalla tallilla häntä heiluen hepan takajalkoja. Onneksi oli kiltti heppa. Seuraavalle tallille unohdettiin Rosso. Kolmannella tallilla Roti pissi paimenlankaan, ilmeisesti myös Håp sai tällin, kun pehmosisarukset viettivät lopun aikaa autossa, eivätkä halunneet ulos.

Pihalla juoksevat miljoonaa. Lenkillä Roti on mun lähellä ja nämä omat painelee paljon kauempana. Roti on tehnyt AVOhyppyä Sporttiksella (meni joka kerta melkein maahan istu käskyllä ekaksi) ja istu/maahan kaukoja ruokansa eteen. Håpille myös kaukojumppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti