koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 18. lokakuuta 2012

kotiläksyt

Aamulla kaikki ruutuläksyt. Ei tosiaankaan hae sitä tyhjää ruutua uudessa paikassa. Mennee niille sivumerkeille. Mutta oppi siirtymään kaukaakin sekä taakse, eteen että vasemmalle ja oikealle. Käsimerkeillä? Namikippo/leluruutu on sitten taas hurjan mieluinen.Pihalla nyt kaksi ruutua. Huomenna haravoin tilaa kolmannelle.

Luoksetuloa takapalkalla. Ida auttoi. Joka kerta kääntyi ensiksi katsomaan, saisiko nannaa (oisko ollut 4-5 toistoa). Sitten kävi tekemässä aina hienon stopin ja äkkiä palkalle.

Sepon junnutreenit. Saaga pois, niin minä leikin Håpin kanssa junnua. Ekaa kertaa tänään leijeröitiin puomi (toisella puolella hyppy ja puomin alla putki, johon lähetys). Pari kertaa palkkailtiin edeltävistä hypyistä ja se oli sitten siinä. Hyvin oppi. Putken jälkeen piti kääntyä. Koska ole tollo, en ekalla kertaa muistanut putkijarrua. Hienosti suoraan edessä olevalle hypylle mun huudoista välittämättä. Putkijarrulla (teputus) kääntyi hyvin, eli muisti eilisestä. Yes!

Auto huollossa. Saattoi tulla kallis huolto. Jouduin odottamaan puolisen tuntia, ennenkuin oli valmis ja melkein jo ostin uuden pakettiauton Subarun sijaan. Lissu kävi eilen kaffella ja mulle iski "annoskateus". Hänellä on makee pikkukuorma-auto kaikilla kiertävän praktiikan herkuilla... Mäkin haluan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti